Olet täällä

KORIPALLOLEIRIT

Helsingin NMKY
Helsingin NMKY Koripallo järjestää leirejä ympäri vuoden. Kaikki leirit lukuunottamatta vuosittaista seuraleiriä ovat avoinna myös muiden seurojen pelaajille.

Talviloman korisleiri 2019 Minit (08-09 syntyneet) ja Mikro- ja supermikroikäiset (10-12 syntyneet)

Helsingin NMKY

Talviloman korisleiri 2019:

 

Korisleirit

Korisleireillä keskitytään koripallossa vaadittavien perustaitojen harjoitteluun. Leiriin kuuluu myös perinteiset 1vs1 pelit, 3vs3 pelit ja hauskat leiripelit. Leireihin kuuluu ulkoliikuntaa päivittäin ja muuta oheisohjelmaa.

Leiri-info

Jaamme leiriläiset kaikilla leireillä omantasoisiin ryhmiin. Kaikkiin leireihin sisältyy ammattitaitoinen valmennus, lounas, tukeva välipala ja vakuutus. Leirien suunnittelu – ja päävalmentajavastuussa ovat HNMKY:n ammattivalmentajat. Leirin vastuuhenkilönä toimii Vili Suntinen, vili.suntinen(at)hnmky.fi 040-376 6650.

Ikäluokat:

Minit 08-09 syntyneet ja mikro- ja supermikroikäiset -10-12 syntyneet (ja näissä ryhmissä harjoittelevat pelaajat).

Viikot: 8 (17.2.-20.2.2020)

Leiripäivän kesto

klo 8 (9) – 16, maanantaista perjantaihin (8-9 on Open Gym aikaa, eli vapaata heittelyä. Ohjattu toiminta alkaa klo 9:00)

Leiripaikat: Malmin palloiluhalli, Siemenkuja 3 00700 Helsinki

Hinta:

Namikalaiset 125€ ja muiden seurojen pelaajat 140€

 

Ilmoittautuminen leirille:

Minit

Mikrot- ja supermikrot

(Leirille voi myös ilmoittautua vain osaksi päivistä, mainitsethan tämän ilmoittautumisen yhteydessä)

Leirien peruutusehdot:

30 vrk ennen leirin alkua tulleista peruutuksista palautamme 100% leirimaksusta. Tämän jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 75% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan. Leirin alkamisen jälkeen tulleista peruutuksista palautamme 50% leirimaksusta lääkärintodistusta vastaan siltä osin, kun leiripäiviä jää lapselta väliin.

Leirilasku lähetetään sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse nea.myllyla(at)hnmky.fi  

Leireille voi hakea sisaralennusta tai muuta taloudellista kompensaatiota erityisperustein HNMKY:n taloudellisen tuen piiristä. Asiasta voi olla yhteydessä s-postitse: nea.myllyla(at)hnmky.fi