Olet täällä

ALOITA KUNTONYRKKEILY

Helsingin NMKY:ssä voit harrastaa kuntonyrkkeilyä Malmilla, Pakilassa ja  Helsingin keskustassa. Tervetuloa mukaan!

Useamman kerran viikossa kuntonyrkkeilyyn osallistuva voi käydä myös taekwondoharjoituksissa samaan hintaan. Mukaan kuntonyrkkeilyyn voit tulla ilman aiempaa kokemusta. Kuntonyrkkeily on tehokas ja hauska tapa kuntoilla käyttäen nyrkkeilytekniikoita ja harjoitteita turvallisissa olosuhteissa. Tunneilla kunto kasvaa ja motoriset taidot kehittyvät. Opit myös lyömään teknisesti oikein. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelyistä, tekniikkaharjoittelusta parin kanssa ja itsenäisesti sekä lihaskuntoliikkeistä.

Harjoituksiin sopii sisäliikuntavaatteet. Kuntonyrkkeilyharjoituksiin suositellaan hankittavaksi omat nyrkkeilyhanskat, mutta seuralla on myös joitakin lainahanskoja lajia kokeileville.

Harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille. Alaikäraja on 13 vuotta, yläikärajaa ei ole. Oli tavoitteesi sitten lyödä oikein, tiputtaa painoa tai saada istumatyössä kipeytyneet hartia- ja niskalihakset auki niin olet tervetullut mukaan!

Kuntonyrkkeily maksaa 35 euroa/kk kerran viikossa harjoittelevalle ja 50 euroa/kk useamman kerran viikossa harjoittelevalle. Lisäksi vuosittain maksetaan 40 euron jäsenmaksu.

Meillä on käytössä MyClub -järjestelmä. Järjestelmän kautta hoituu muun muassa harrastusseuranta, tapahtumailmoittautumiset ja laskutus. Ilmoittautumisen kautta lähetetään sähköpostitse MyClubin aktivointilinkki, lisää tietosi siihen.

Ilmoittaudu tästä

Harjoitusvuorot:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

YHTEYSTIEDOT

Voit olla yhteydessä sähköpostitse kamppailu@hnmky.fi tai alla oleviin yhteistietoihin:

5557