Olet täällä

09-KERHOTOIMINTA

Malmin toiminnallisen kohtaamispaikka

09 HHR Malmi on Malmin palloiluhallilla toimiva maksuton, matalan kynnyksen toiminnallinen kohtaamispaikka 7-17 -vuotiaille lapsille ja nuorille.

Malmin palloiluhallilla kohdataan ystäviä ja ohjaajia, keskustellaan, harrastetaan erilaisia pelejä ja osallistutaan ohjattuun liikuntaan kuten esimerkiksi koripalloon, futsaliin tai salibandyyn. Myös tramppailua, parkouria ja muita temppuiluja pääsee MPH:lla harrastamaan!

Palloiluhallilla myös järjestetään keväällä ja joulun aikaan päättäjäisjuhlat, sekä maksutonta päiväleiritoimintaa koulujen loma-aikoina, joiden ohjelmaan nuorilla on mahdollisuus vaikuttaa. Kannustammekin nuoria tuomaan esille omia ajatuksiaan toiminnan sisältöjen kehittämisestä.

Toimintaa järjestetään maanantaista perjantaihin klo 12-16.

09 HHR Malmi – toiminnallinen kohtaamispaikka sijaitsee osoitteessa:
Malmin palloiluhalli
Siemenkuja 3
00700 Helsinki

Helsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKY

Aamu- ja iltapäiväkerhot

Maksuttomia aamu- ja iltapäiväkerhojamme järjestetään 7-12 vuotiaille lapsille joka arkipäivä koulujen lukukausiaikoina. Kerhojen tavoitteena on tarjota lapsille luonnollinen, avoin ja turvallinen kohtaamispaikka, jossa tavataan tuttuja ja uusia kavereita turvallisessa ympäristössä. Aamukerhoja järjestetään kevään 2019 ajan Laakavuoren ala-asteen koululla.

Helsingin NMKYHelsingin NMKY

Tanssikerhot

09 HHR:n tanssikerhot tarjoavat 3-6. luokkalaisille lapsille mahdollisuuden kokeilla ja harrastaa katutanssia maksuttomasti! Tunneilla päästään treenaamaan ja kokeilemaan mm. hip hop, locking, popping, house ja breakdance tanssiliikkeitä, sekä suunnittelemaan omia koreografioita ja esityksiä. Kaudella 2018-2019 tanssikerhoja järjestetään viikottain Itä- ja Koillis-Helsingin kouluilla.

Helsingin NMKYHelsingin NMKY

Koriskerhot

09:n koriskerhot ovat erinomainen mahdollisuus kokeilla koripalloharrastusta ilmaiseksi osaavien ohjaajien opastuksella. Koriskerhoissa lapset pääsevät pelaamaan, kilpailemaan ja kokemaan onnistumisen tunteita. Koriskerhoja pidetään kaudella 2019-2020 Laakavuoren, Pihlajiston, Pukinmäenkaaren, Jakomäen ja Kontulan ala-asteilla/peruskouluissa. Koriskerhot ovat suunnattu lähtökohtaisesti 3-6. -luokkalaisille lapsille.

Helsingin NMKYHelsingin NMKYHelsingin NMKY

Lisätietoja

5680
5551