Olet täällä

Usein kysytyt kysymykset

Voiko kuntonyrkkeilyä kokeilla ensin maksutta?

Näytä lisää...

Kyllä voi. Mikäli haluat kokeilla kuntonyrkkeilyn harjoituksia maksutta ennen kuin päätät osallistumisesta, toimi seuraavasti:

1. Täytä ensin normaalisti ilmoittautumislomake.

2. Ilmoittautumisen jälkeen tule kokeilemaan valitsemiasi harjoituksia.

3.Jos et halua kokeilun jälkeen jatkaa harrastuksen parissa, ilmoita asiasta lopetuslomakkeella, joka löytyy täältä. 

Tee lopetusilmoitus kahden viikon kuluessa ilmoittautumislomakkeen täyttämisestä. Mikäli et ilmoita lopetuksesta, käynnistyy laskutus automaattisesti laskutusehtojen mukaisesti. Lopetusilmoituksen saapumisesta tulee sinulle automaattisesti kuittaus. Mikäli ilmoitat lopetuksesta kahden viikon kuluessa, ei laskutus ehdi käynnistyä tai jo käynnistynyt laskutus peruutetaan. Jos olet unohtanut tehdä lopetusilmoituksen ajallaan, ota mahdollisimman pian yhteyttä sähköpostitse laskutustoimistoon asian selvittämiseksi, yhteystiedot löytyvät täältä.

Huomioithan siis, että mikäli et kokeilun jälkeen täytä lopetusilmoitusta, harrastuksen laskutus alkaa.

Miten voi aloittaa kuntonyrkkeilyharrastuksen?

Näytä lisää...

Kuntonyrkkeilyharrastus aloitetaan tekemällä ilmoittautuminen toimintaamme tästä.

Ennen ilmoittautumista on tärkeää tutustua hintoihin ja maksukäytäntöihin täältä sekä harjoitusvuoroihin ja -paikkoihin, jotka löytyvät harjoituskalenterista. Ilmoittautuessa valitaan itse, harrastaako kerran vain useamman kerran viikossa. Valintaa voi muuttaa myöhemmin.

Kun olet täyttänyt ilmoittautumislomakkeen, voit seuraavaksi ilmoittautua valitsemiisi treeneihin MyClubissa ja saapua treeneihimme.

Tullessasi salille, kerrothan ohjaajalle, että olet paikalla ensimmäistä kertaa. Ohjaaja auttaa sinua ja vastaa tarvittaessa kysymyksiisi.

Harjoituksiin sopii sisäliikuntavaatteet. Kuntonyrkkeilyharjoituksiin suositellaan hankittavaksi omat nyrkkeilyhanskat, mutta seuralla on myös joitakin lainahanskoja lajia kokeileville. Nyrkkeilyhanskoja voi hankkia seuramme kautta.

Kuinka laskutuksen saa laitettua tauolle?

Näytä lisää...

Laskutuksen saa tauolle ilmoittamalla tauosta seurakoordinaattorin sijaiselle Maria Aamuharjulle: maria.aamuharju@hnmky.fi. llmoita viestissäsi mitä ajankohtaa tauko koskee. Huomioithan, että tauosta tulee aina ilmoittaa etukäteen.

Miksi lasku tulee, vaikka ei ole käyty harjoituksissa?

Näytä lisää...

Kun kuntonyrkkeilytoimintaan ilmoittaudutaan, alkaa tällöin harrastuksen laskutus. Laskutus jatkuu kunnes harrastaja ilmoittaa joko tauosta tai lopetuksesta. Tauko tulee aina ilmoittaa sähköpostitse seurakoordinaattorin sijaiselle Maria Aamuharjulle: maria.aamuharju@hnmky.fi ja lopetus tulee aina ilmoittaa virallisella lopettamislomakkeella, joka löytyy täältä.

Treeneihin saapumatta jättäminen ei siis ole lopettamisilmoitus, vaan lopetuksesta on ehdottoman tärkeää ilmoittaa etukäteen, jotta laskutus saadaan ajoissa katkaistua. 

Lopettamisilmoitusta ei voi myöskään tehdä suullisesti treenien ohjaajalle, vaan se tulee tehdä kirjallisesti lomakkeella. Lomake on helppo täyttää, siihen tarvitsee kirjoittaa harrastajan nimi ja harrastajan (tai alaikäisen harrastajan kohdalla huoltajan) sähköpostiosoite.

Kun lopetuksesta ilmoittaa lopettamislomakkeella, katkeaa laskutus kuluvan kuukauden loppuun. Mikäli harrastaja on unohtanut tehdä lopettamisilmoituksen ajoissa, on tällöin tärkeää ottaa mahdollisimman pian yhteyttä toimistoassistenttiin laskutuksen katkaisemiseksi ja asian selvittämiseksi.

Mikäli harrastuksen pariin on tarkoitus vielä palata, on tällöin parempi ilmoittaa tauosta. Ilmoittamalla tauosta sähköpostitse voi itse määritellä viestissä miten pitkää aikaa tauko koskee.

Tarvitaanko treeneihin omat nyrkkeilyhanskat?

Näytä lisää...

Kyllä, kuntonyrkkeilytreeneihin kannattaa ehdottomasti hankkia omat nyrkkeilyhanskat muun muassa hygieniasyistä.

Seurallamme on joitakin lainahanskoja, mitä voi käyttää ensimmäisillä treenikerroilla, joten ensimmäisiin treeneihin ei ole välttämätöntä vielä hankkia omia hanskoja. Seuran lainahanskoja ei kuitenkaan välttämättä aina ole riittämiin kaikille omia, mikäli samaan aikaan saapuu useampia uusia harrastajia. 

Nyrkkeilyhanskoja voi hankkia seuramme kautta ottamalla yhteyttä varustevastaavaan: henri-mikael.nuorimaa@hnmky.fi