Olet täällä

Miesten koriskausi päättyi kuudenteen sijaan 1. divisioonassa

12.04.2023

Miesten joukkueessa on ideaalitilanne kehittymiselle sekä kasvulle.

Kausi 2022-2023 on saatu päätökseen miesten joukkueen osalta. Sijoitus 1. divisioonassa oli kuudes. Kauteen mahtui hyviä sekä haastavia hetkiä. Kaikesta huolimatta valmentajat ovat tyytyväisiä joukkueensa otteisiin kauden päätyttyä.

- Päällimmäiset fiilikset kaudesta on tosi positiiviset, vaikka toki harmittaa, ettei päästy mitalipeleihin. Siihen ei tietenkään voi olla tyytyväinen, päävalmentaja Timo Saukkola tiivistää.

-Tavoitteena meillä oli tottakai voittaa sarja. Vaikka kaikkiin tavoitteisiin ei päästykkään kauden aikana, on silti hyvä ja positiivinen fiilis kaudesta.

Miesten joukkueessa pelaa monta nuorta pelaajaa, mikä on ideaalitilanne joukkueen kehittymiselle sekä kasvulle.

- Tällä kaudella pelasimme hyvää korista ja meidän runko pysyi kasassa, joka oli todella iso plussa. Kaudesta yksi nostamisen arvoinen asia on Lenni Hervolan läpimurtokausi.
 

Pelaajat: Roni vuori, Petrus Tofferi, Erik Waxlax, Aarni Raivio, Matias Ansamaa, Leevi-Matias Taimela, Elias Leskinen, Eric Chime, Henri Mennander, Arttu Kumpulainen, Hugo Stepanoff, Samuli Mäkelä, Thomas Rönnholm, Lenni Hervola, Leo Mäkipää, Aapo Kuivalainen.

Päävalmentaja: Timo Saukkola
Valmentaja: Kimmo Muurinen