Porvoo palkitsi taekwondon kisajoukkuetta

19.10.2022

Lauantaina 15. lokakuuta HNMKY Taekwondon joukkue matkasi Porvooseen ottelu- ja liikesarjakisoihin eikä turhaan. Namikalaiset keräsivät mitaleita kummastakin kilpailulajista ja lisäksi nähtiin vahvoja kisaesityksiä.

Päivän liikesarjojen tuplamitalisti oli Mimi Miettinen, joka sai hopeaa alle 17-vuotiaiden tyttöjen triolla ja pronssia pareissa. Mimi oli myös kadettityttöjen neljäs. Mimin parina oli Frans Frangén, jolle lohkesi lisäksi kultaa ottelussa.

Liikesarjoissa päivän sykähdyttäjiä oli Sini Forssell, joka nappasi ensimmäisen yksilöiden ranking-mitalinsa, pronssia, alle 50-vuotiaiden naisten tiukassa sarjassa. Samassa sarjassa hopeaa otti Satu Ritari. Sarjan liikesarjoiksi oli arvottu ei niin kovin monen ranking-kisaajan suosikit pyongwon ja keumgang.

Seuran valmentajina toimivat Elmer Nordberg, Sirpa Huuskonen ja Mikko Virta. Onnittelut kisaajille sekä kiitokset valmentajille ja kannustusjoukoille!

LIIKESARJATULOKSET

Ranking-sarjat

• kultaa: Mikko Virta (miehet U50), Henri-Mikael Nuorimaa (miehet U30)
  • hopeaa: Satu Ritari (naiset U50), Mimi Miettinen / Nea Forsell, Porin Taekwondo / Pinja Latvajärvi, Yong Taekwondo (ryhmät U17)
  • pronssia: Sini Forssell (naiset U50), Elmer Nordberg (miehet U40), Mimi / Frans Frangén (parit U17)
  • muut sijat: 4. sija Mimi (kadettitytöt) ja Satu / Mikko (parit O30), 5. Frans (junioripojat) ja Sini / Elmer (parit O30)

Harrastajat

• pronssia: Suvi Toivonen (naiset diesel), Lauri Rönkkö (miehet puna-mustat),
  • muut sijat: 4. Moritz Nurmi (miehet diesel) ja Noel Ahlström (miehet puna-mustat), 8. Suvi (naiset puna-mustat) ja Noel / Lauri (parit ylemmät), 9. Edvin Halminen / Oskari Halminen