Olet täällä

Namikan miesten joukkue uuteen kauteen opettavaisen valmistavan jakson saattelemana

07.10.2022

Miesten joukkue lähtee uuteen kauteen opettavaisen valmistavan jakson saattelemana. Joukkueen runko pysyy suurelta osin samana ja tämä antaa joukkueelle erinomaisen lähtökohdan rakentaa dynamiikkaa viime kauden luomalle pohjalle. Muutama muutos pelaajistossa tapahtui kun Santeri Makkonen vaihtoi Loimaalle, Emil Skyttä käynnisti opintonsa yhdysvalloissa ja Elmo Eräkangas siirtyi korisliigaparketeille Uudenkaupungin Korihaihin. Tilalle tuli paluun namikapaitaan tekevä kaksikko Eric Chime ja Matias Ansamaa sekä PuHu Junioreissa viime kaudella pelannut Thomas Rönnholm. 

Kaudelta lähdetään tavoittelemaan sarjan voittoa ja vähimmäistavoitteena uutta ennätystä, eli neljän joukkoon selviytymistä. Ehjänä pysyessään Namika lupaa alkavalla kaudella näyttää urheilulliselta, yhtenäiseltä ja siltä että joukkueen jokainen jäsen luottaa toisiinsa ja nauttii yhteisestä matkasta.  

Pelipaikka on myös uusi, kun joukkue siirtyy Pirkkolan uuteen halliin harjoittelemaan ja pelaamaan. Tervetuloa sunnuntaina 9.10. paikalle kannustamaan klo 17! HOS! 

Kuva: Harri Vallila