Olet täällä

Iltapäiväkerhoihin ilmoittautuminen kaudelle 2022–2023 on auki

30.03.2022

Hae lapsellesi paikka iltapäiväkerhoon ajoissa, kerhot ovat suosittuja ja täyttyvät nopeasti. Haemme myös ohjaajia iltapäiväkerhoon kaudelle 2022–2023.

Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhot toimivat ympäri Helsinkiä. Iltapäiväkerhoilla on 12 toimipistettä, jotka sijaitsevat Itä-Helsingissä, keskustassa, Malmissa, Malminkartanossa, Pukinmäen alueella ja Pakilassa. Iltapäiväkerhoissa on yhteensä noin 700 lasta.

 

Ilmoittautuminen iltapäiväkerhoihin kaudelle 2022–2023 on auki 21.3.–22.4. ja haku tapahtuu Helsingin kaupungin sivujen kautta sähköisellä lomakkeella. On tärkeää, että lapselle haetaan paikka iltapäiväkerhossa hakuajan sisällä, sillä kerhot ovat erittäin suosittuja ja ryhmät täyttyvät nopeasti. Iltapäiväkerhojen toiminta on toiminnallista, suunniteltua ja monipuolista. Toiminnassa pyritään ottamaan huomioon erilaiset oppijat ja erityistä tukea tarvitsevat lapset.

 


Iltapäiväkerhoissa työskentelee 70 ohjaajaa. Ohjaajia sekä vastuuohjaajia haetaan tällä hetkellä lisää. Helsingin NMKY tarjoaa monipuolisen työskentely-ympäristön ja viihtyisän työyhteisön, jossa panostetaan työhyvinvointiin. Meillä tärkeää on työssä viihtyminen ja mahdollisuus kouluttautua työn ohessa. 

  

- Meillä on työntekijöitä monenlaisilla taustoilla. Ammattiin oppisopimuksella opiskelevia ja työuran alussa olevia sekä kokeneita työntekijöitä. Meillä voi kouluttautua ammattiin ja jatkaa työskentelyä koulutuksen jälkeen, kertoo lapsi- ja perhetyön kehityspäällikkö Tuomas Mäkelä.

 

- Toimintaa kehitetään jatkuvasti ja iltapäiväkerhotoiminnassa pyritään vastaamaan yhteiskunnan haasteisiin. Jokaisella lapsella on vähintäänkin yksi aikuinen päivän aikana, joka välittää ja kysyy mitä kuuluu, nuorten ja aikuisten palvelujen ja koulutusten kehityspäällikkö Joni Liikala tiivistää.

 

Hae lapsellesi paikka iltapäiväkerhossa

Laita hakemus iltapäiväkerhon ohjaajaksi tai vastuuohjaajaksi