Olet täällä

Nurtzi Open palkitsi liikesarjakilpailijoita

31.10.2021

HNMKY Taekwondo tahkosi liikesarjamitaleja kaikissa väreissä 30. lokakuuta järjestetyssä Nurtzi Openissa. Seurasta osallistui kisoihin järeä kokoonpano: kuusi ranking-kilpailijaa ja yhdeksän harrastaja- ja ilvessarjalaista. 

Menestyksen lisäksi kisoissa ilahduttivat kilpailijoiden varmentuneet esitykset. Yksilölajissa kehittyminen vaatii jokaisen osalta omia ahaa-elämyksiä  niitä oli nyt koettu ja osattu jo hyödyntää. On hienoa nähdä, kun kilpailijat haluavat esittää parastaan, onnistumisen fiilis ei ole kiinni mitalista. Ja työ jatkuu!

Tällä kertaa ensikertalaisia oli liikesarjoissa neljä, ja kaikille heille irtosi mitali. Harrastajapareissa nähtiin seuran sisäistä kisailua: alempivöisissä pareissa tuli mitalien värisuora Namikaan. 

Kilpailijoiden määrässä on menty syksyn kisoissa ylöspäin ja se näkyy sarjojen osallistujamäärissäkin. Ranking-puolella käytiin karsinta kahdessa sarjassa, kadettitytöissä ja yli 40-vuotiaissa miehissä. Harrastajapuolen esimerkkinä puna-mustavöisissä naisissa oli kymmenen kilpailijaa.

TULOKSET

Ranking-sarjat

  • kultaa: Mikko Virta (ryhmät O30, ryhmässä Espoo Hwarang Teamin Matti Huuskonen ja Juho Metsälä)
  • hopeaa: Idaira Pineda Marrero (naiset U40), Elmer Nordberg (miehet U40), Kim Chung / Henri-Mikael Nuorimaa (parit U30)
  • pronssia: Frans Frangén (junioripojat), Idaira / Elmer (parit O30)
  • muut sijat: 4. sija Kim (naiset U30), Henri-Mikael (miehet U30) ja Mikko (miehet O40)

Harrastaja- ja ilvessarjat

  • kultaa: Antti Miettinen (kelta-vihreävöiset miehet), Mimi Miettinen / Antti (parit alemmat)
  • hopeaa: Mimi (ilves vihreät), Suvi Toivonen (diesel naiset), Linda Visti / Amanda Punkka (parit alemmat)
  • pronssia: Aamos Halminen (ilves vihreät), Suvi (sinivöiset naiset), Oskari Halminen / Edvin Halminen (parit alemmat)
  • muut sijat: 4. sija Linda (keltavöiset naiset), Mimi (vihreävöiset naiset), Rosa Meriläinen (diesel naiset), 5. sija Amanda (vihreävöiset naiset), Suvi / Rosa (parit ylemmät), 7. sija Rosa (puna-mustavöiset naiset)

Liikesarjakilpailijoita valmensivat Sirpa Huuskonen, Idaira, Mikko, Elmer ja Suvi.

Syksyn taekwondokisojen tahti tiivistyy loka-marraskuun vaihteessa, kun Nurtzi Openia seuraa 6. marraskuuta Loviisan avoimet.

Onnittelut vielä kilpailijoille! 

kuvat: Sirpa Huuskonen, Rosa Meriläinen