Olet täällä

Miesten ja naisten divarikaudet käynnissä, tervetuloa kotipeleihin.

15.10.2021

Helsingin NMKY:n miesten ja naisten joukkueet pelaavat maan toiseksi korkeimmalla sarjatasolla myös kaudella 2021–2022, tervetuloa katsomaan huippukorista ja kannustamaan!

 

Naisten kausi on alkanut I-divisioonassa kahdella voitolla ja miesten kausi alkoi I -divisioona A:ssa tappiolla Turun Kristikaa vastaan. Joukkueemme pelaavat vahvasti Namikalaisilla ja nuorilla joukkueilla. Viime kaudella kummatkin joukkueet pelasivat tiensä hienosti pudotuspeleihin.

Miesten kotiavaus on tällä viikolla Oulu basketballia vastaan. Joukkueemme pelaavat kaikki kotipelit Helsingin urheilutalolla ja pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 17:30, tarkemmat otteluohjelmat löytyvät alta.

Otteluiden yhteydessä on myynnissä yksittäisiä lippuja sekä kausikortteja. Kausikortti maksaa 50 euroa, joka oikeuttaa miesten ja naisten runkosarja sekä playoff -peleihin. Yksittäiset liput maksavat 10 euroa ja lapsilta (alle 18v.) sekä alennusryhmiltä 5 euroa. HUOM! Kotipeleihin Namikan junioreilla, valmentajilla ja taustahenkilöillä vapaa sisäänpääsy. Juniorit pääsevät jokin Namika-asuste päällä sisään. 

Naisten otteluohjelma

Miesten otteluohjelma

Helsingin urheilutalo (Helsinginkatu 25, 00510 Hki)
 

Kuva: Harri Vallila