Olet täällä

Valtteri Palojärvestä Helsingin NMKY:n myynti- ja markkinointipäällikkö

08.10.2021

Pitkäaikainen namikalainen Valtteri Palojärvi toimii 1.10.2021 alkaen Helsingin NMKY:n myynti- ja markkinointipäällikkönä. Tämän lisäksi Valtterin työnkuvassa säilyy koripallon juniorivalmennus.

Valtteri Palojärvi päätyi Helsingin NMKY:n myynti- ja markkinointipäälliköksi pitkän Namikasuhteen kautta. Aikaisemmin Helsingin NMKY:ssä ei ole ollut täysin vastaavaa tehtävää, joten Valtteri Palojärvi pääsee aloittamaan kokonaan uudessa ja mielenkiintoisessa roolissa. Ennen tätä työtehtävää toimialat ovat rakentaneet omia yhteistyökuvioitaan, mutta koko yhdistyksen koordinoivaa tekijää ei ole aikaisemmin ollut. Valtteri ajattelee, että haasteita tulee varmasti olemaan, mutta ne vahvistavat ja avaavat uusia mahdollisuuksia.

- Tärkeimpänä tavoitteena myynnille ja markkinoinnille on käynnistää uusi toimi uskottavasti, saada asiakaskontakteja ja ennen kaikkea näkyvyyttä. Helsingin NMKY ottaa uuden toimen myötä askeleen ammattimaisempaan suuntaan.

- Ensimmäisenä kehityskohteenani ovat yhteistyökumppanuudet. Mitkä tahansa yhteistyökumppanit eivät kelpaa, vaan me haluamme arvojemme mukaisia, aitoja ja sydämellisiä toimijoita. Haluamme näkyä instanssien kanssa, jotka jakavat meidän kanssamme tahdon tehdä hyvää. Inhimilliset arvot määrittelevät toimintaamme, joten toivomme niitä yhteistyökumppaneiltakin, Valtteri tähdentää.

Koulutukseltaan Valtteri on nuoriso ja vapaa-ajan ohjaaja. Uuden työtehtävän myötä hän vahvistaa osaamistaan myynnin ja markkinoinnin koulutuksella.

- Siinä missä meidän yhdistyksemme tarjoaa meidän asiakkaillemme merkitystä elämään, se tarjoaa sitä myös talon sisällä.

Tuleva myynnin- ja markkinoinnin koulutus on jo toinen ala, minkä opiskelun Helsingin NMKY on mahdollistanut Valtterille. Vapaa-ajalla Valtteri pelaa padelia muiden namikalaisten kanssa ja toimii koripalloerotuomarina. Valtterin valmennusura alkoi jo 15-vuotiaana hänen päädyttyään oman koripallojoukkueensa päävalmentajan mukana toiseen joukkueeseen apuvalmentajaksi. Hän aloitti päävalmentajana 20-vuotiaana ja on sen jälkeen valmentanut monipuolisesti eri ikäisten juniorijoukkueita. Nykyään Valtteri toimii 2010 ja 2012 vuonna syntyneiden poikien valmentajana.