Olet täällä

Kullanarvoista kokemusta ja mitalien välkettä Lohjan liikesarjakisoista

05.09.2021

Lohja Open avasi lauantaina 4.9. syksyn liikesarjakilpailujen kauden Suomessa. HNMKY Taekwondo edusti kisoissa kolmen ranking-sarjalaisen ja neljän harrastajan voimin.

Ranking-sarjoissa kilpailivat Elmer Nordberg, Henri-Mikael Nuorimaa ja Idaira Pineda Marrero. Harrastaja- ja ilvessarjoihin osallistuivat sinivöiset Christopher Allen, Lauri Rönkkö ja Mikko Virta sekä vihreävöinen Mimi Miettinen.

Päivän 'läheltä piti' -tuloksista vastasivat Mikko ja Mimi. Mikko hävisi yli 30-vuotiaissa dieseleissä vain niukasti kultamitalistille, samoin kuin Mimi alle 13-vuotiaissa ilveksissä hopeamitalistille. Mimin ilvessarja oli myös suurin, mihin seuralaisia osallistui.

Namikalaiset olivat liikenteessä varsin vähäisellä kisakokemuksella. Siihen nähden voi olla ylpeä siitä, miten mukavasti päivä sujui. Arvokasta kokemusta kertyi ja kisoista kannettiin kotiin mitaleja hyvillä mielin. Tästä on luontevaa jatkaa harjoittelua.

Kisaa oli todella odotettu, sillä edellisestä kansallisesta liikesarjakilpailusta ennätti kulua puolitoista vuotta. Koronaviruspandemian aikana osa seuran liikesarjakilpailijoista on osallistunut online-kisoihin, mutta ei se sama asia ole kuin paikan päällä pidetyt kilpailut. Lohjalla Suomen liikesarjaväki pääsi taas näkemään tuttuja, tutustumaan uusiin, jännittämään omaa suoritusta, seuraamaan kisaesityksiä, nauttimaan kisakahvit ym. Kiitokset Taekwondoliitolle ja Mudo-seuralle onnistuneista kilpailuista, joissa oli huomioitu myös koronaturvallisuus.

TULOKSET

Ranking-sarjat

  • Kultaa: Idaira (naiset alle 40 v.)
  • Hopeaa: Henri-Mikael (miehet alle 30 v.), Elmer (miehet alle 40 v.) ja Idaira / Elmer (parit yli 30 v.)

Harrastaja- ja ilvessarjat

  • Kultaa: Lauri (miehet siniset)
  • Hopeaa: Mikko (miehet siniset ja miehet diesel), Mimi (naiset vihreät)
  • Pronssia: Christopher (miehet siniset), Mimi (ilves vihreät)

Kilpailijoita valmensivat Sirpa Huuskonen ja Mikko Virta.

Onnittelut kilpailijoille!

kuvat: Eino Aalto