Olet täällä

Kielikaveritoiminta etsii vapaaehtoisia

18.08.2021

Kielikaveritoiminta on uusi vapaaehtoistyön mahdollisuus Helsingin NMKY:ssä.

Oletko kiinnostunut vapaaehtoistoiminnasta, mutta et tiedä mistä aloittaa? Pidätkö ihmisten kanssa työskentelystä? Oletko utelias muita kulttuureja kohtaan? Jos vastasit kyllä, Kielikaveritoiminta voisi olla juuri sinulle! 

Kielikaveritoiminta on uusi vapaaehtoistyön mahdollisuus Helsingin NMKY:ssä. Kielikaverina olet täysi-ikäinen ja toimit luotettavana ja turvallisena suomen kielen juttukaverina maahanmuuttajataustaiselle henkilölle. Kielikaveriksi sitoudut syksyn kaudelle syyskuusta marraskuuhun vähintään kuuden tapaamiskerran ajaksi. Tapaamiskerrat sovitaan omaan aikatauluun sopivaksi. Tuemme sinua läpi työskentelysi ja sinut koulutetaan vapaaehtoistoimintaan ja kulttuurienväliseen osaamiseen. Vapaaehtoisena saat työn ilon lisäksi todistuksen, ja tarjoamme myös virkistystoimintaa mukana oleville! 

Syksyn kausi alkaa yhteisellä perehdytyksellä ti 7.9.21 klo 18:00 . Ilmoittaudu mukaan sähköpostitse jaana.takalo@hnmky.fi 31.8.21 mennessä. Lämpimästi tervetuloa mukaan! Perehdytys pidetään tilanteen mukaan livenä tai etäyhteyksien välityksellä.

Kysyttävää? Laita rohkeasti viestiä!