Olet täällä

Neljä liikesarjamitalia taekwondon online-kisasta

10.04.2021

HNMKY Taekwondon liikesarjakilpailijat jatkoivat mallikkaita esityksiään online-kilpailuissa. Tällä kertaa kuusi namikalaista osallistui Britannian Virtual Harrogate Mayor Open -liikesarjakilpailuun. Saldona oli kaksi kultaa ja kaksi pronssia yksilösarjoissa ja seitsemäs sija perhesarjassa.

Seuran yksilösarjalaiset kilpailivat värivöiden K2-sarjoissa (6.–3. kup). Mikko Virta otti kultaa 36–50-vuotiaiden miesten sarjassa. Satu Ritari nappasi kultaa ja Sini Forssell pronssia 36–50-vuotiaissa naisissa. Amanda Punkka sai pronssia 18–35-vuotiaissa naisissa.

Värivöiset Ida ja Moritz Nurmi osallistuivat perhesarjaan, jossa piti olla vähintään kahden sukupolven edustajia. Sarja oli kova, sillä siinä ei ollut eri sarjoja esimerkiksi väri- ja mustavöisille. Nurmen kaksikon synkro toimi ja sijoituksena oli seitsemäs sija, kun osallistuvia pareja tai ryhmiä oli yhteensä 11. Korkeammat sijoitukset olivat kutkuttavan lähellä ja pisteissä jäi taakse mustiakin vöitä.

Mikolle kulta oli jo toinen online-kilpailuista. Muut tämänkertaiset osallistujat kokeilivat kilpailumuotoa ensimmäistä kertaa. Ida, 10, on esimerkkinä muille seuran lapsille: kaikenikäiset voivat kilpailla.

Liikesarjoja piti tehdä videolle kaksi peräkkäin pienellä tauolla. Videot lähetettiin kisaan tuomareiden arvioitaviksi. Kaikkien namikalaisten sarjat olivat kolmipäiväisen kisan ensimmäisenä päivänä, perjantaina 9. huhtikuuta.

Seuran kilpaesitykset ovat nähtävillä osoitteessa HNMKY poomsae team.

Loistavaa kisakokemuksen karttumista kaikille osallistujille! Onnittelut kilpailijoille!

kuva: Moritz Nurmi