Olet täällä

U16-tyttöjen marraskuu voitokas

21.12.2020

HNMKY:n U16-tytöt ovat marraskuun joukkue. Kuukauden joukkue sarja on pienoisella tauolla, vallitsevan koronatilanteen takia, joten seuraavan kerran kuulemme joukkueistamme helmikuussa! Namikan U16-tyttöjen ryhmä koostuu pääsääntöisesti -05/06 syntyneistä pelaajista. Ryhmän sisällä pelataan U16 SM-sarjaa ja U15 SM-sarjaa (Robert Petersen Cup).

 

Päävalmentaja Emma Malmin kommentit omasta ryhmästään yleisesti: ”U16-tytöt ovat sitoutunut ja aktiivisesti harjoitteleva ryhmä. Treeneissä on hyvää kilpailua sekä kamppailua ja yrittämistä loppuun asti vaikka välillä kaikki ei heti onnistuisikaan. Pelaajat ovat valmiita yrittämään uudestaan ja tekemään töitä tavoitteiden saavuttamiseksi. Siksi päävalmentajan ja apuvalmentajien on helppo yhtyä pelaajien mietteisiin kuluneesta kaudesta.”

 

Pelaajan suusta: ”Meidän U16-tyttöjen marraskuu meni vauhdikkaasti. Treenattiin kovaa kehittyäksemme joukkueena sekä yksilötaidoissa. Harjoituksissa olemme kehittyneet joukkueena pelaamisessa, erilaisten tilanteiden lukemisessa sekä yhteishengessä. Alkukausi ei ollut voitokas tuloksellisesti U16-tyttöjen SM-sarjassa, eikä U15-ikäisten RPC peleissä. Otimme kuitenkin tappioista kaikki hyvät asiat mukaan ja jatkoimme harjoittelua entistä kovempaa. Marraskuussa molemmat ikäluokat pääsivät voiton makuun, joka vain kasvatti joukkueemme voitontahtoa. Peleissämme haasteena on ollut pysyä pelin sisällä koko ajan ja pallosta voisimme pitää parempaa huolta hyökkäyspäässä. Haasteista huolimatta on ollut hienoja onnistumisia, kovaa levy- ja irtopallopelaamista. Sekä kannustus on ollut kentällä ja penkillä huikeata! Kannustuksen merkitys on noussut isoon rooliin, kun liveyleisö kiellettiin ottelutapahtumista. Nyt meidän joukkue jatkaa aktiivista ja ahkeraa harjoittelua mahdollisuuksien mukaan, toivottavasti pääsemme taas pian sisälle jatkamaan harjoittelua!

 

Namikan U16-tytöt jatkavat siis pelejään vuoden vaihteen jälkeen, mikäli tilanne sen sallii.

 

U16-tyttöjen marraskuu SM-sarjassa

@WB-Pantterit 63-48 L

VS Feeniks Basket 66-55 W

@HyPo 55-78 W

 

U15-tyttöjen marraskuu SM-sarjassa

@ Kori-80 37-78 W

@ Beat Basket 54-57 W