Olet täällä

Helsingin NMKY toi myyntiin Möttölä Legacy-huppari – hyväntekeväisyyshupparin tuotto lasten ja nuorten hyväksi

18.12.2020

Helsingin NMKY teki ainutlaatuisen Möttölä Legacy-hupparin, jonka tuotosta osa lahjoitetaan Helsingin NMKY:n Hanno Möttölä -rahastoon. Rahaston kautta tuetaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa. Osana uuden brändi-ilmeen lanseerausta julkaistu Möttölä Legacy-huppari kiteyttää koko Helsingin NMKY:n ytimen.

Hanno Möttölä rahasto on Helsingin NMKY:n tapa pitää kaikki lapset ja nuoret mukana harrastustoiminnassa. Rahasto jakaa vuosittain avustuksia lasten ja nuorten toimintaan. Rahaston tarkoituksena on tukea Helsingin NMKY:n toiminnassa mukana olevia lapsia ja nuoria sosiaalisin ja taloudellisin perustein sekä jakaa apurahoja potentiaaliin ja lahjakkuuteen perustuen. Nyt myyntiin tullut huppari on huomionosoitus Hanno Möttölälle upeasta urasta ja työstä suomalaisen koripalloilun eteen mutta samalla myös tapa tukea lasten ja nuorten hyvinvointia, Helsingin NMKY:n pääsihteeri Timo Laulaja toteaa.

Hanno Möttölä on Helsingin NMKY:n kasvatti ja ensimmäinen suomalainen NBA-pelaaja. Juniorivuosinaan Möttölä voitti kolme Suomen mestaruutta Helsingin NMKY:n joukkueissa. Möttölä on edustanut Suomea miesten maajoukkueessa 165 kertaa tehden kaikkiaan 1901 pistettä. Nykyisin hän toimii Suomen miesten maajoukkueen valmentajana.

Helsingin NMKY on perustanut Hanno Möttölän nimeä kantavan rahaston, jotta kaikki lapset ja nuoret saisivat osallistumismahdollisuuksia, joiden kautta kehittyä itselle tärkeissä asioissa kohti omia tavoitteita ja unelmia. Rahasto tukee vuosittain Helsingin NMKY:n toiminnassa mukana olevia lapsia ja nuoria taloudellisin ja sosiaalisin perustein sekä lahjakkuuteen perustuen. Hanno Möttölä toimii rahaston puheenjohtajana.

–Möttölä Legacy-huppari on hieno ja ainutlaatuinen. Sen kautta voimme yhdessä luoda merkitystä lasten ja nuorten elämään. Ostamalla ainutkertaisen Hanno Möttölä Legacy-hupparin tuet lasten ja nuorten harrastustoimintaa viidelläkymmenellä eurolla, Laulaja päättää.

Möttölä Legacy-hupparit ovat Hanno Möttölän allekirjoittamia ja niitä on myynnissä rajoitettu määrä Ballzyn verkkokaupassa osoitteessa: https://ballzy.eu/fi/catalogsearch/result/?q=hnmky
 

Helsingin NMKY on hyvinvoinnin vaikuttaja vahvoilla juurilla. Helsingin NMKY on kulkenut lasten, nuorten ja perheiden rinnalla 130 vuoden ajan mielekästä toimintaa ja kokonaisvaltaista tukea tarjoten. Helsingin NMKY on innovatiivinen toimija, joka on tuonut muun muassa koripallo- ja partiotoiminnan Suomeen. Nykyään Helsingin NMKY tarjoaa urheilu-, musiikki-, kohtaamis-, palvelu-, ja koulutustoimintaa. Helsingin NMKY on osa 130 maassa toimivaa YMCA – liikettä, joka painottaa henkisen, hengellisen ja fyysisen kasvun kokonaisuutta. Helsingin NMKY mahdollistaa aktiivisen toimijuuden niin paikallisesti kuin kansainvälisestikin. Helsingin NMKY:n taustalla toimii Helsingin NMKY:n tukisäätiö, jonka omistukseen kuuluu myös Hotel Arthur, joka on Suomen suurimpia yksityisiä hotelleja. Hotel Arthurin tuotot käytetään lasten ja nuorten toimintaan.