Olet täällä

Kasvomaskit käyttöön Malmin palloiluhallilla ja Arthurilla

09.10.2020

Koronavirustilanteen vuoksi, Helsingin NMKY on päättänyt edellyttää kasvomaskin käyttöä Malmin palloiluhallin ja Arthurin palloiluhallin tiloissa 10.10.2020 alkaen. Päätöksen tavoitteena on turvata lasten ja nuorten harrastustoiminnan jatko mahdollisimman turvallisesti. Kasvomaskia edellytetään kaikilta hallilla asioivilta paitsi niiltä, jotka eivät terveydentilansa vuoksi voi maskia käyttää.

Kasvomaskia tulee käyttää vieraillessa Malmin palloiluhallilla ja Arthurilla. Maskia ei tarvitse käyttää mikäli olet menossa pelaajana, valmentajana tai tuomarina ottelutapahtumaasi tai harjoituksiin – tällöin suosittelemme maskien käyttöä hallin yleisissä tiloissa (käytävät, kahvio, neuvotteluhuone jne.)

Kasvomaskin käyttöä edellytetään kaikilta hallin vierailijoita: Katsojia, pelaajien perheenjäseniä, hallihenkilökuntaa ja toimitsijoita.

Pyydämme myös välttämään ylimääräistä ajanviettoa hallilla. MPH ei ole nyt paikka, jonne tullaan katsomaan harjoituksia, istumaan kahvilaan tai sisälle odottamaan pelaajia harjoituksista. Viikonloppuisin ottelutapahtumien katsomoon voi tulla yksi katsoja pelaajaa kohden, turvavälit huomioiden. Arkipelit suosittelemme pelaamaan ilman yleisöä.

Toimenpiteet koronaviruksen leviämisen estämiseksi ovat meidän kaikkien yhteinen asia. Vaikka tiukat säännöt tuntuvat ikäviltä, ne ovat yhteiseksi turvaksi. Haluamme jatkaa koripallokautta mahdollisimman turvallisesti ja välttyä kaikenlaisilta keskeytyksiltä.

Muita tärkeitä asioita: 

  • Tulethan hallille vain terveenä.
  • Pese kädet huolellisesti ja usein.
  • Vältä ruuhkia käytävässä ja katsomossa - anna tilaa muille.
  • Jos yskittää, yski hihaan tai nenäliinaan.

Kiitos kun noudatat ohjeita ja sääntöjä!