Olet täällä

HNMKY kamppailun syksyssä puhaltavat raikkaat tuulet

01.10.2020

HNMKY:n kamppailu-urheilun syyskalenterista löytyy uutta ja vanhaa, moneen lähtöön. Uusia tuulia tuovat säännölliset salikisat, kehonhuoltotunti, laskutuksen muuttuminen kuukausittaiseksi, liikesarjojen kilparyhmän kehittäminen ja harrastajien tasoryhmien jaon tarkistus.

Syyskausi pyörähti käyntiin saumattomasti kesäkauden jälkeen. Ensimmäiset koronatauon jälkeiset HNMKY Taekwondon vyökokeet pidettiin kesäkuussa. Seuran tapahtumiakin on jo järjestetty. Kesäkuussa oli kaksi lasten ja nuorten leiriä Helsingissä. Elokuussa oli perinteinen Pellin leiri Karjalohjalla ja soveltavan taekwondon leiri Helsingissä. Syyskuun puolivälissä oli ottelun ja liikesarjojen salikisat.

HNMKY Taekwondon salikisoja on jatkossa kuukausittain. Taekwondon syyslomaleiri pidetään kaikille lapsille ja nuorille 12.–16. lokakuuta. Seuraava Pellin leiri on puolestaan suunniteltu pidettäväksi loka-marraskuun vaihteessa Halloween-teemalla.

Koronakevään harjoitustauko sujui taekwondon ja kuntonyrkkeilyn online-tuntien parissa. Kesäkuun alusta päästiin muistelemaan lajitaitoja HNMKY:n omille saleille hotelli Arthuriin, Malmin palloiluhallille ja Pakilan toimintakeskukselle. Syyskaudella tunteja pidetään myös Kaisaniemen ala-asteella. Syyskuussa Kaisaniemen vuorot korvattiin tosin muissa tiloissa, kunnes lupa iltakäyttöön heltisi taas kaupungilta. Koronaviruspandemia muistuttaa edelleen olemassaolostaan: seura pysyy valveilla, jotta tartunnat ehkäistään ja harrastaminen säilyy turvallisena.

HNMKY:ssä harrastamisen voit aloittaa, kun se sinulle parhaiten sopii. Hinnoittelussa olemme huomioineet harrastusaktiivisuuden. Voit harrastaa joko kerran viikossa tai useamman kerran viikossa.

Syksyn uutuutena taekwondo ja kuntonyrkkeily saivat rinnalleen kehonhuollon. Samalla useamman viikkokerran hinnalla voi käydä niin taekwondossa, kuntonyrkkeilyssä kuin kehonhuollossa.

Koronakeväästä oppineena uudistimme laskutusta: se on nyt kuukausipohjainen kolmen kuukauden jaksojen sijaan. Tämä palvelee paremmin harrastajaa mahdollisessa muutostilanteessa. Perheille on alennuksia, ja maksuvälineinä käyvät myös Smartum, Edenred, ePassi ja Eazybreak.

Seuran nuorimmat taekwondon harrastajat ovat 5-vuotiaita. Perheryhmiä on useita. Meillä voi harrastaa myös soveltavaa taekwondoa. Riittävällä ohjaajien määrällä ja sopivilla ryhmäjaoilla haluamme varmistaa, että opetus kunnioittaa yksilöiden kehittymistä. Harrastajien ryhmäjakoa ja niiden opetussisältöä tarkennettiinkin syksyn alusta.

Niin kuin vuoden 2019 taekwondon otteluliigamestaruuden voittaneelle seuralle sopiikin, emme ole unohtaneet kilpailijoita. Tänä syksynä lisäsimme opetusta liikesarjakilpailijoille, ottelu on ollut keskiössä jo aiemmin. Uutta on myös liikesarjojen freestyle-harjoittelu.

kuvat: Eino Aalto (1,3,5), Sofia Kemppinen (2), Sarianne Nordberg (4), Elmer Nordberg (6)