Olet täällä

Firmakoris kokosi Namika Areenalle huikeat jengit mittelöimään ensimmäisestä firmakorismestaruudesta

24.05.2024

"Iloista tekemistä, hiki virtaa ja kovaa peliä!”

Torstaina 23.5. Namika Areenalla pelattiin historian ensimmäinen FIRMAKORIS, jossa voitosta kamppaili yhteensä 18 joukkuetta eri yrityksistä. Pelaajia oli lähemmäs sata. Päivä alkoi Namika Areenan hallituksen puheenjohtajan Marko Airamaan sekä Helsingin NMKY:n pääsihteerin Olli Joensuun tervetulopuheilla, joiden jälkeen katseet suunnattiin turnaukseen. Turnaus pelattiin 3x3 -katukorissäännöillä. Tässä pelissä joukkueet pelaavat kolmen hengen joukkueilla yhteen koriin. Sääntöihin tutustumisen ja alkulämmittelyn jälkeen turnaus päästiin aloittamaan.

Osallistuneet joukkueet pelasivat kahdessa sarjassa FUN ja PRO. Eri taustat koripallossa eivät menoa hidastaneet ja mahtava tunnelma sekä tsemppaava kannustus raikui Areenalla läpi päivän. 

Molemmissa sarjoissa nähtiin yllättäviä käänteitä ja jännitys oli ajoittain käsinkosketeltavaa. PRO-sarjan voittoon taisteli lopulta Koripalloliitto ja FUN-sarjan voiton kotiin vei Lidl Suomi. Voitto heillä oli kiikarissa jo alusta alkaen.

"Me tultiin tänne voittamaan!", Lidl Suomen joukkue iloitsi.

Hallitsevat FUN-sarjan mestarit suunnittelivat palaavansa ensi vuonna puolustamaan mestaruutta kahden joukkueen voimin.

Koripalloliiton toimitusjohtaja Kati Packalén oli myös paikalla kannustamassa omiaan. Meno Areenalla teki vaikutuksen häneenkin. 

"Iloista tekemistä, hiki virtaa ja kovaa peliä! Selvästi kaikilla ei ole koristaustaa, mutta se ei ole ollenkaan esteenä. Mahtavan näköistä meininkiä!" Packalén kertoo.

Kiitos kaikille FIRMAKORIS päivään osallistuneille joukkueille upeista peleistä ja hyvästä meiningistä. Ensi vuonna pelataan taas!

Mukana oli 18 joukkuetta: Advania, UPM fun ja pro, Gymstick, Taffel, Pakilan koulu, Koripalloliitto, ABO Wind Megawatts & Windmills, Kesko – Team LOL, Reaktor can jump, Areenan arkkitehdit, Saarioinen, LIDL, Terveystalo, Suomen NMKY ja Hotel Arthur.

PRO-sarja:

1. Koripalloliitto

2. Pakilan koulu

3. Gymstick

FUN-sarja:

1. Lidl Suomi

2. Hotel Arthur

3. K-ryhmä - Team LOL ja ABO Windmills

 

Kuvat: Tuomas Mäkelä