Lohjan liikesarjakisat toivat taas mitaleja

29.04.2024

Viime lauantain Lohjan avoimissa taekwondokisoissa oli mukana vain kisamuoto liikesarjat. Kilpailijamäärä ei tästä kärsinyt: kisaajia oli kolmesta maasta ennätykselliset yli 200. HNMKY Taekwondo kantoi kortensa kekoon kahdeksan kilpailijan voimin.

Ranking-sarjojen mitaleja kertyi kolme: Antti Vehman (kuvassa 2. vas.) otti kultaa ja Oskari Halminen (3. vas.) pronssia alle 50-vuotiaissa miehissä, ja Kim Chung sai pronssia alle 40-vuotiaissa naisissa.

Sini Forssell jäi alle 50-vuotiaissa naisissa pienellä piste-erolla mitaleista sijoittuen neljänneksi. Saman sijan saavutti Mimi Miettinen juniorityttöjen sarjassa, jossa oli 16 kisaajaa ja kaksi kierrosta.

Harrastajissa Suvi Toivonen nappasi diesel-mitalin.

Kisaajia valmensi Sirpa Huuskonen.

Kevään kisakausi jatkuu vielä Ikaalisiin toukokuun lopulla. Siellä kilpaillaan ottelussa, liikesarjoissa ja murskauksessa.

LIIKESARJATULOKSET

Ranking

• kultaa: Antti Vehman (miehet U50)
  • pronssia: Oskari Halminen (miehet U50), Kim Chung (naiset U40)
  • muut sijat: 4. Sini Forssell (naiset U50), Mimi Miettinen (junioritytöt), 5. Henri-Mikael Nuorimaa (miehet U30), Iivari Kiiskinen / Luca Lonka, Wondo Helsinki / Lukas Väisänen, PTE Sweden (ryhmät alle 17), 7. Iivari (kadettipojat)