Olet täällä

Y-line - verkkotoimintaa nuorilta nuorille

27.04.2021

Y-Line on Helsingin NMKY:n nuorten vapaaehtoisten ylläpitämä nettikeskusteluprojekti, joka jatkuu vielä kevään ajan! Projekti toimii nuorilta nuorille. Y-Linen verkkoalustalle ovat tervetulleita noin 15-26-vuotiaat nuoret, jotka kaipaavat turvallista ja rentoa matalan kynnyksen kohtaamispaikkaa. Verkkoalusta Discord mahdollistaa osallistumisen omalta kotisohvalta tietokoneen tai puhelimen välityksellä ja liittymisen mukaan nimimerkillä. 

Y-Line on osa EU:n rahoittamaa solidaarisuusjoukkojen toimintaa, johon Namikalaisen nuorisotyön vapaaehtoiset ilmoittautuivat mukaan syksyllä 2019. Chat-pohjainen nuorten etätoiminta osoittautuikin pian erittäin ajankohtaiseksi ja tarpeelliseksi toiminnaksi. Niinpä projektia jatkettiin uusien vapaaehtoisten ja ideoiden voimin vuoden 2021 alusta lähtien. 

Y-Linen ohjelmasta vastaavat nuoret vapaaehtoiset, moderaattorit, jotka järjestävät viikoittain kahvitaukoja, peli-iltoja ja teemakeskusteluja. Mukana on yhtä lailla rentoa toimintaa kuin nuorten elämään liittyviä keskusteluaiheita.  Perinteisten kahvitaukojen rinnalla on nähty peli-iltoja digitaalisten lautapelien äärellä ja muun hauskan parissa. Y-Linessä vieraili myös Helsingin NMKY:n etsivän nuorisotyön väkeä antamassa neuvoja CV:n tekoon ja kesätöiden hakuun. Luvassa on myös kansainvälisiä ulottuvuuksia ja englanninkielisiä iltoja! 
 
Lisätietoja toiminnasta, tulevista aikatauluista ja kutsulinkin keskustelualustalle löydät täältä!

 

Tulevien Y-Line -keskusteluajankohdat ja aiheet alla, tuu mukaan juttelemaan! 

  • ti 27.4. klo 17 "Teema: nuorten vaikuttaminen" 

  • pe 7.5. klo 17 "Kahvitauko" 

  • ke 12.5. klo 20 "International Social Night" 

 
Seuraa meitä myös somessa: 
 
www.instagram.com/hnmky_yline/