Olet täällä

Taekwondon ja kuntonyrkkeilyn voi aloittaa myös kotitreeneissä

02.02.2021

Tavataan salilla tai etänä

Helmikuu tuo Helsinkiin muutakin kuin hankiurheilua. Helmikuun alusta alle 20-vuotiaat lapset ja nuoret voivat harrastaa taas sisätiloissa. Toki turvallisuus edellä eli muistamme noudattaa ohjeita, joita viranomaiset ovat antaneet koronavirusajan harjoitteluun.

Emme ole unohtaneet yli 20-vuotiaitakaan, sillä heille on tarjolla taekwondon ja kuntonyrkkeilyn etäharjoituksia. Aikuisten treenit jatkuvat siis etänä, mutta samoihin kotiharjoituksiin voivat osallistua myös nuoremmat. Taekwondon kotitreeni mahdollistaakin koko perheen harrastamisen, mitä emme valitettavasti voi tällä hetkellä tarjota perheryhmille saliharjoitteluna.

Harjoitusajat löydät kalenterisivuiltamme: 

www.hnmky.fi/kamppailu/kalenteri.

Kaikkiin harjoituksiin ilmoittaudutaan myClubissa. Näin voit kerätä aktiivisuusmerkintöjä myös kotitreeneistä (eli online-treeneistä) esimerkiksi taekwondon vyökokeisiin valmistautuessa. Saliharjoittelussa on saleille asetettu osallistujien enimmäismäärät.

Uudet harrastajat toivotamme lämpimästi tervetulleiksi

Nyt voi olla erinomainen aika aloittaa taekwondo tai kuntonyrkkeily, kun harjoittelumuotoja on osalle harrastajista tarjolla jopa kaksi: saliharjoittelu ja kotitreenit. Jos salille ei rohkene vielä tulla tai ei ikäryhmän puolesta saa tulla, on olemassa etätreenimahdollisuus. Helmikuussa kerrataan perusteita ja valmistaudutaan vyökokeisiin, joten tässä saumassa on helppo sujahtaa mukaan ryhmään. Kuukausipohjainen laskutuksemme takaa joustoa harrastuspäätökseen.

Taekwondon voit aloittaa Taso 1 -ryhmissä. Alle 20-vuotiaille näitä harjoituksia on Helsingin keskustassa ja Pakilassa. Kaikenikäisille avoimia Taso 1 -etäharjoituksia on maanantaisin ja torstaisin.

Kuntonyrkkeilyn ja lihashuollon etäharjoitukset ovat avoimia kaikille. Kuntonyrkkeilyä nuorille on keskustan salilla keskiviikkoisin. Etäharjoitukset pidetään tiistaisin ja torstaisin. Lihashuoltotreenit ovat etänä maanantaisin.

Uudeksi harrastajaksi ilmoittautuminen käy kätevästi oheisilta sivuilta.

kuvat: Elmer Nordberg, Sirpa Huuskonen, Sarianne Nordberg, Tuomas Topelius