Olet täällä

Viikonlopun poikkeusohjeistus Malmin palloiluhallille

25.09.2020

Malmin palloiluhallilla on jälleen viikonloppuna pelejä runsaasti, lisäksi Arthurilla on muutama ottelu viikonloppuna. Vallitsevan koronatilanteen takia noudatamme toistaiseksi poikkeussuosituksia MPH:lla ja Arthurilla viikonloppuisin, joiden avulla pyrimme varmistamaan otteluiden järjestämisen mahdollisimman turvallisesti. Kummassakin hallissa on vain yksi sisäänkäynti ja käytävätilat ovat rajalliset, kohtaamisten välttäminen sisätiloissa on haastavaa.

Pyydämme otteluihin saapuvan mahdollisimman vähän katsojia. Toimitsijoille ja katsojille suosittelemme vahvasti maskin käyttöä sisätiloissa. Myös hallille saapuessa ja sieltä poistuessa suosittelemme maskin käyttöä.

Helsingin kaupunki suosittaa vahvasti 15 vuotta täyttäneille kasvomaskin käyttöä kaikissa sisäliikuntapaikoissa, kun lähikontaktia ei voida välttää. Suositus perustuu Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen THL:n antamaan koronaepidemian kiihtymisvaiheen maskisuositukseen, joka koskee laajasti julkisia tiloja. Liikuntaan tai urheiluun sekä niiden seuraamiseen käytettävien tilojen osalta maskin käyttöä suositellaan vahvasti vähintään yleisissä tiloissa ja pukeutumistiloissa. Maskien laaja käyttösuositus täydentää muita turvallisuusohjeita, joihin kuuluu huolellinen käsihygienia, turvavälit, sairastaminen kotona ja koronatestiin hakeutuminen pienissäkin oireissa. sisätiloissa maskia.

Minimoidaan pukuhuoneiden käyttö. Ottelun jälkeen ei mennä takaisin pukuhuoneisiin. Ottelun jälkeiset palaverit pidetään ulkona. Katsojien tulee poistua välittömästi ottelun päätyttyä. Valtakunnallisten sarjojen peleissä vierasjoukkueet voivat käyttää pukuhuonetta suihkussa käymiseen, mutta vasta, kun seuraavat joukkueet ovat siirtyneet pukuhuoneesta kentälle.

Kädet pestään / desinfioidaan saavuttaessa hallille.

Suosittelemme Koronavilkun lataamista: https://www.basket.fi/basket/uutiset/seurauutisia-44-koripalloliitto-suosittelee-koronavilkku-sovelluksen-kayttoonottoa-kaikille/

Suositusten noudattaminen ja muiden huomioiminen on kaikkien kävijöiden yhteinen asia. Näillä suosituksilla Malmin palloiluhalli ja Arthur pidetään jatkossakin turvallisena paikkana.

Kiitos, kun huolehdit hyvästä hygieniasta ja ohjeistusten noudattamisesta vieraillessasi Helsingin NMKY:n halleilla!