Olet täällä

Nuorten yökahvila avaa ovensa Kaisaniemenkadulla maanantaisin ja tiistaisin 6.5.

03.05.2024

Yökahvilatoiminta toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin, Kalliolan, Vamoksen sekä Sirkus Magentan kanssa.

Nuorten yökahvila aukeaa 6.5. kahdessa osoitteessa ja on auki maanantai-, tiistai-, keskiviikko- ja perjantai-iltaisin aina 16.6. asti. Nuorten yökahvila toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin kanssa. Ensimmäisessä kokeiluvaiheessa Helsingin NMKY tarjoaa yhdessä Sirkus Magentan kanssa turvalliset ja päihteettömät olohuonemaiset hengailupaikat aikuistuville nuorille. Yökahvila sekä sen tarjoilut ovat osallistujille maksuttomia.  

Helsingin NMKY:n yökahvilassa osoitteessa Kaisaniemenkatu 8 voi viettää aikaa mukavan yhdessäolon merkeissä muiden aikuistuvien nuorten kanssa maanantaisin ja tiistaisin kello 20-24. Keskiviikkoisin ja perjantaisin kello 21–01 Sirkus Magentan yökahvilassa Itiksessä, Itäkatu 7, on tarjolla matalan kynnyksen sirkustoimintaa ja pientä purtavaa. 

Kokeilu käynnistyi toisen asteen opiskelijoiden ideasta ja tarpeesta päihteettömille ei-kaupallisille ajanviettopaikoille. Yökahvilatoiminta toteutetaan yhteistyössä Helsingin kaupungin, Kalliolan, Vamoksen sekä Sirkus Magentan kanssa. 

Lisätietoja: https://nuorten.hel.fi/yleinen/yokahvila-auki-arkena-iltaisin-ja-oisin/