Olet täällä

Suomen NMKY:n Urheiluliitto 100-vuotta - juhlassa jaettiin 11 ansiomerkkiä Helsingin NMKY:n toimijoille

02.11.2023

Suomen NMKY:n Urheiluliitto juhli 100-vuotissyntymäpäivää 27.10. Hotel Arthurin juhlasalissa. Juhlassa kuultiin puheita muun muassa Olympiakomitean puheenjohtajalta Jan Vapaavuorelta ja päästiin nauttimaan Hotel Arthurin juhlaillallisesta. Juhlaan kokoontui joukko namikalaisia eri puolilta Suomea.

- Hieno, juhlava tunnelma! Hyviä puheita, etenkin Jan Vapaavuoren avauspuhe oli osuva ja mielenkiintoinen, kertoo Helsingin NMKY:n myyntipäällikkö ja valmentaja Valtteri Palojärvi.

- Tapahtuma oli juhlallinen ja antoisa. Hyvää ruokaa ja seuraa, sekä mielenkiintoisia puheita ja lopun huutokauppa kruunasi illan, Helsingin NMKY:n valmentaja Walid Jadda kommentoi.

- Erityismainintana Suomen Olympiakomitean puheenjohtajan Jan Vapaavuoren illan aloitus puhe, jossa hän mainitsi liikunnan ja harrastamisen vaikutuksista mielenterveyteen Australialaisen tutkimustiedon tukemana, Jadda lisää.

Juhlassa jaettiin ansiomerkkejä Helsingin NMKY:n työntekijöille sekä muiden NMKY yhdistysten työntekijöille. Palojärvi sekä Jadda olivat Suomen NMKY:n Urheiluliiton hopeisen uskollisuusmerkin saaneiden joukossa. Palojärvi on valmentanut Helsingin NMKY:ssä noin 20 vuotta ja on seurassa pidetty ja hyvä valmentaja. Jaddalla on tullut täyteen 10 vuotta Helsingin NMKY:llä. Hän aloitti valmentamisen 14-vuotiaana ja on pelannut namikassa vuodesta 2006 lähtien.

- Hopeinen uskollisuusmerkki tuli yllätyksenä ja olen hyvin otettu saamastani huomionosoituksesta. Jatketaan lasten ja nuorten liikuttamista tulevatkin vuosikymmenet! Palojärvi iloitsee.

- Oli suuri kunnia saada hopeinen ansiomerkki uskollisuudesta seuralle. Ennen kaikkea suuri kiitos kuuluu niille henkilöille, jotka olivat samassa rivissä kanssani hakemassa uskollisuusmerkkiä. Namikassa toimineet ammattitaitoiset ja inspiroivat valmentajat sytyttivät kipinän 8-vuotiaalle Walidille koripalloon ja liekittivät sekä mahdollistivat harrastamisen ja korikseen osallistumisen aina lähtökohdista riippumatta, Jadda kertoo.

 

Suomen NMKY:n Urheiluliiton kultainen uskollisuusmerkki

Perttu Hytönen, Turun NMKY

Markku Lohikoski, Helsingin NMKY

Pepe Salmela, Helsingin NMKY

  

Suomen NMKY:n Urheiluliiton hopeinen uskollisuusmerkki

Petri Huhtala, Oulun NMKY

Jadda Walid, Helsingin NMKY

Levä Eero, Helsingin NMKY

Malm Emma, Helsingin NMKY

Milén Juuso, Helsingin NMKY

Palojärvi Valtteri, Helsingin NMKY

Parkkinen Petri, Helsingin NMKY

Pulkkinen Henrik, Helsingin NMKY

Pöyry Ville, Helsingin NMKY

Sandvik Teijo, Helsingin NMKY

 

YMCA:n maailmanliiton hopeinen ansiomerkki

Koikkalainen Risto, Suomen NMKY:n Urheiluliitto

 

Helsingin NMKY onnittelee lämpimästi kaikkia palkittuja!

 

Kuvat: Suomen NMKY:n Liitto