Olet täällä

ALOITA KORIS - saat kahden viikon maksuttoman kokeilujakson

Sivulta löydät kaikkien Helsingin NMKY:n joukkueiden yhteystiedot. Namikalla on niin sanottuja aluejoukkueita 2012-2019 syntyneille pojille ja tytöille sekä ikäluokkajoukkueita 2006-2011 syntyneille pojille ja tytöille. Aluejoukkueiden harjoitukset ovat keskustassa, Pakilassa tai Malmilla. Toiminta keskittyy liikunnallisten perustaitojen, ryhmässä toimimisen ja koripallon ikätasoisten taitojen opetteluun sekä sosiaalisten taitojen kehittämiseen HNMKY:n koulutettujen valmentajien johdolla. Jos haluat aloittaa harrastuksen voit olla yhteydessä valmentajaan saadaksesi lisätietoja joukkueen toiminnasta.

Joukkueeseen tulee ilmoittautua ennen ensimmäisiä harjoituksia, jotta kaikkien harjoituksissa käyvien tiedot ovat seuran tiedossa. Tällöin näet myös kaikki joukkueen tulevat treenit ja olet alusta asti mukana joukkueen viestinnässä. 

Joukkueiden harjoituskalenterin löydät joukkueen kohdalta lisätiedot -linkistä. Mukaan tarvitset vain sisäliikuntavarustuksen (kengät) ja oman juomapullon.

 Tarjoamme kaikille innostuneille kahden viikon maksuttoman kokeilujakson.

HAE JOUKKUEITA: Valitse sukupuoli, syntymävuosi ja alue nähdäksesi joukkueet.

U16-U17 pojat 2. (2008-2009)

Näytä lisää...

Harjoituksiin voi tulla milloin vain kokeilemaan, ota yhteyttä päävalmentajaan!

 

U16-U17 pojat 3. (2008-2009)

Näytä lisää...

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan! Mukaan voi tulla suoraan harjoituksiin, mutta ennen harjoituksia tulee laittaa viesti päävalmentajalle ja samalla varmistaa oikea harjoitusryhmä sekä mahdolliset poikkeusajat. Pelaajan tulee myös ilmoittautua joukkueen myClubiin.

U17 pojat (2008)

Näytä lisää...

Uudet pelaajat ovat tervetulleita mukaan joukkueen toimintaan! Mukaan voi tulla suoraan harjoituksiin, mutta ennen harjoituksia tulee laittaa viesti päävalmentajalle ja samalla varmistaa oikea harjoitusryhmä sekä mahdolliset poikkeusajat. 

UNIFIED-TOIMINTA

Näytä lisää...

Helsingin NMKY:llä on kaksi Unified-joukkuetta, jotka pelaavat 1. ja 3. divisioonia. Joukkueissa pelaa sekä kehitysvammaisia pelaajia että kehitysvammattomia partneripelaajia.

Ilmoittautuminen joukkueiden myClubiin näiden linkkien kautta:

Ilmoittautuminen 1-divisioona

Ilmoittautuminen 3-divisioona

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan toimintaan, lisätietoja päävalmentajilta:

1-divisioona: Tiina Ruottinen tiina.ruottinen@gmail.com

3-divisioona: Roosa Saarni Roosa.saarni@gmail.com

AIKUISTEN KUNTOKORIPALLO

Näytä lisää...

Aikuisten puolelta löytyy myös harrastetoimintaa alempia sarjoja pelaavista joukkueista ja Namikassa on myös mahdollista nauttia koripallosta myös kuntokoriksen muodossa.

Lue lisää kuntokoriksesta

 

 

LOPETTAMINEN

Näytä lisää...

Voit käydä kahden viikon ajan kokeilemassa maksuttomasti, jos päätät kahden viikon jälkeen, ettet jatka joukkueessa ilmoita siitä tämän lomakkeen kautta;

Lopettamisilmoitus