You are here

Tule vaikuttamaan kevätkokoukseen

17.04.2023

Helsingin NMKY ry:n kevätkokous pidetään 26.4. klo 18 Hotel Arthurissa.

Helsingin Nuorten Miesten Kristillinen Yhdistys ry:n kevätkokous pidetään keskiviikkona huhtikuun 26. päivänä 2023 klo 18.00 Hotel Arthurissa (Vuorikatu 19, Helsinki).

Kokouksessa käsitellään sääntöjen 15 §:n määräämät asiat. Koronan myötä muuttuneen yhdistyslain nojalla kokoukseen voi osallistua myös etänä (Teams-sovelluksen kautta). Kokoukseen pyydetään ennakkoilmoittautumisia (olli.joensuu@hnmky.fi) 23.4.2023 mennessä. Ennakkoon ilmoittautuneille lähetetään myös Teams-linkki.

Kevätkokouksessa tarkastellaan toimintavuotta 2022 ja käsitellään vuosikertomus ja tilinpäätös. Lisäksi kevätkokouksella on tärkeä rooli henkilövalintoihin liittyen, sillä siellä valitaan hallituksen jäsenet erovuoroisten tilalle.

Yhdistyksen kokouksissa kaikilla jäsenillä on läsnäolo- ja puheoikeus sekä erääntyneen jäsenmaksunsa maksaneilla äänivaltaisilla jäsenillä lisäksi äänioikeus. Jokaisella äänioikeutetulla jäsenellä on yksi ääni. Paikan päällä tarjoillaan kahvit. Yhdistyksen uusi pääsihteeri Olli Joensuu esittäytyy kokouksessa.

Tarkempi kokousaineisto on jäsenistön nähtävillä virka-aikoina yhdistyksen toimistossa (Kaisaniemenkatu 10, 8. kerros) ja yhdistyksen internetsivulla (www.hnmky.fi).

Tervetuloa mukaan vaikuttamaan Helsingin NMKY:n toimintaan!

HALLITUS