You are here

Ajankohtaiset: päiväleirit

Syysloman päiväleirien ilmoittautuminen vauhdissa!

22.09.2023

Koululaisten syyslomaviikolla (ma 16.10.-pe 20.10.) Helsingin NMKY:llä on tarjolla jälleen monenlaista leiritoimintaa ympäri Helsinkiä! Syyslomaleirit tarjoavat monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin, ja ne on suunnattu pääosin 7-10-vuotiaille koululaisille.

Syyslomalla toiminnallisia päiväleirejä järjestetään Kaisaniemessä, Kontulassa, Malmilla, Vuoniityssä ja Pakilassa. Tutustu päiväleiritoimintaan osoitteessa www.hnmky.fi/paivaleirit ja ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lisäksi syyslomaviikolla järjestetään korisleirit Pakilassa Namika Areenalla ja Arthurilla Kaisaniemessä. Lisätietoja korisleireistä osoitteessa www.hnmky.fi/koripalloleirit

 

Talvileirien ilmoittautuminen vauhdissa!

18.01.2023

Helsingin NMKY:llä on tarjolla jälleen monenlaista leiritoimintaa koululaisten talvilomaviikolla (vk 8, ma 20.2.-pe 24.2.)! Loma-aikojen leirit tarjoavat monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin, ja ne on suunnattu pääosin 7-14 -vuotiaille koululaisille.

Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla järjestettävän Pellin talvileirin lisäksi on tarjolla monipuolisia päiväleirejä muun muassa Pakilassa, Kaisaniemessä, Kontulassa, Vuoniityssä, Malmilla ja Pukinmäessä. Tutustu leiritoimintaan toimipisteittäin osoitteessa www.hnmky.fi/leirit ja ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on rajoitetusti. Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Syysloman päiväleirien ilmoittautuminen vauhdissa!

09.09.2022

Koululaisten syyslomaviikolla (ma 17.10.-pe 21.10.) Helsingin NMKY:llä on tarjolla jälleen monenlaista leiritoimintaa ympäri Helsinkiä! Syyslomaleirit tarjoavat monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin, ja ne on suunnattu pääosin 7-10-vuotiaille koululaisille.

Syyslomalla toiminnallisia päiväleirejä järjestetään Kaisaniemessä, Kontulassa, Malmilla, Vuoniityssä ja Pakilassa. Tutustu leiritoimintaan osoitteessa www.hnmky.fi/paivaleirit ja ilmoittaudu mukaan pian, sillä paikkoja on rajoitetusti.

Lisäksi syyslomaviikolla järjestetään korisleirit Pakilassa ja Arthurilla Kaisaniemessä. Lisätietoja korisleireistä osoitteessa www.hnmky.fi/koripalloleirit

Leirit tuovat kesän

09.06.2022

Koululaisten kesäloma on alkanut jälleen vauhdikkaasti Helsingin NMKY:n leiritoiminnan parissa! Monipuoliset toiminnalliset leirit, päiväleirit sekä korisleirit ovat olleet tänäkin vuonna suosittuja ja kesäloman ensimmäisellä viikolla erilaisilla leireillä onkin ollut mukana jopa 500 lasta ja nuorta. Tuttuun tapaan toimintaa ovat järjestämässä kokeneiden leirityöntekijöiden lisäksi lukuisat apuohjaajana toimivat nuoret kesätyöntekijät sekä vapaaehtoiset.

Leiritoimintaa järjestetään pitkin kesää eri puolilla Helsinkiä, Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla sekä Saariselän maisemissa asti. Kesän aikana järjestetään jopa 50 erilaista leiriä, joten tarjolla on jokaiselle jotakin!

Kesäleirien ilmoittautuminen käynnissä!

12.04.2022

Leirivaihtoehdoista löytyy jokaiselle jotain! Perinteisten toiminnallisten päiväleirien lisäksi järjestetään myös koris- ja taekwondoleirejä sekä erilaisia teemapäiväleirejä.

Leirejä järjestetään viikkotoiminnasta tutuissa paikoissa mm. Kaisaniemessä, Kontulassa, Pukinmäessä, Vuoniityssä, Malmilla ja Pakilassa. Lisäksi järjestämme yön yli leirejä Pellin leirikeskuksessa Karjalohjalla.

Tutustu monipuoliseen leiritoimintaan alla olevasta linkistä ja ilmoittaudu mukaan kesän parhaille leireille!

www.hnmky.fi/leirit