You are here

Koriskausi käynnistyi seuraleirin merkeissä Kisakalliossa

12.09.2023

Namikalaiset suuntasivat jo perinteeksi muodostuneelle seuraleirille Kisakallioon.

Helsingin NMKY:n seuraleiri järjestettiin kahdeksannen kerran Kisakalliossa elokuussa. Osallistujia oli tänä vuonna ennätysmäärä, kun 550 innokasta namikalaista starttasi kymmenen bussin voimin Oulunkylästä kohti Lohjaa perjantai iltapäivällä.

Leiriviikonloppu kului treenaten valmentajien johdolla ja vapaa-ajalla leiriläiset pääsivät nauttimaan Kisakallion tarjoamasta oheistoiminnasta. Muun muassa jalkapallokenttä, punttisali ja upea uimaranta olivat viikonlopun ajan lasten ja nuorten käytössä.

Namikalaisten on aina mukava lähteä Kisakallioon leirille, sillä puitteet urheiluopistolla ovat erinomaiset ja takaavat onnistuneen leirin koko porukalle. Kisakallio rakennuttaa paraikaa uutta Omenatarha-hotellirakennusta, joka valmistuu 4.12.2023. Uusi Omenatarha-hotelli kasvattaa majoituskapasiteetin reiluun 700 henkilöön, minkä myötä tulevaisuudessa yhä suurempi joukko namikalaisia voi treenata, kokoustaa pelistrategioista ja viettää aikaa yhdessä seuraleirin merkeissä.

-HNMKY:n seuraleiriä odotetaan innolla niin seuran, kuin Kisakallionkin suunnalla, se on eräänlainen syksyn alkamisen merkki, kommentoi Kisakallion myyntipäällikkö Jukka Kataja.

-Yhteisöllisyys on tärkeä arvo, jonka näkee ja aistii, kun seuraleirin menoa seuraa. On mahtava olla esimerkillisesti ja vastuullisesti toimivan seuran kumppani, hän kertoo.

-Paljon tsemppiä alkavaan pelikauteen! Kataja lisää.