You are here

Etsimme kahvila-ravintolayrittäjää syyskuussa 2023 valmistuvaan Namika Areenaan

22.05.2023

Oletko etsimämme kahvila- tai ravintolatoimija, joka toiminnallaan tukee Namika Areenan viihtyisyyttä, toimivuutta ja monipuolisuutta?

Namika Areena on Helsingin NMKY:n Tukisäätiön rakennuttama noin 3500 m² uusi liikuntaolosuhde Helsingin Pakilaan. Namika Areena on vuonna 2023 valmistuessaan luonteva jatke Helsingin NMKY:n rooliin koripallon suunnannäyttäjänä.  

Nyt etsitään kahvila- tai ravintolatoimijaa, joka toiminnallaan tukee Namika Areenan viihtyisyyttä, toimivuutta ja monipuolisuutta. 

Namika Areenan arvioidaan houkuttelevan keskimäärin 5000 viikoittaista kävijää liikkumaan ja käyttämään areenan palveluita. Namika Areena tulee palvelemaan Helsingin NMKY:n monipuolista lasten ja nuorten toimintaa sekä Pakilan peruskoulun liikunnanopetusta. Areenassa tullaan järjestämään myös tapahtumia ja turnauksia.  

Namika Areena sijaitsee Helsingissä aivan Kehä 1 ja Pakilantien tuntumassa (osoite: Pilkekuja 10). Kahvila-ravintolatila sijaitsee areenan ensimmäisessä kerroksessa aivan pääsisäänkäynnin tuntumassa. Kahvila-ravintolan tilat ovat laajuudeltaan noin. 82,5 m2, asiakaspaikkoja siinä on noin 40. Kesäisin asiakaspaikkoja mahdollista laajentaa ulkoterassialueelle. Turnauksien ja tapahtumien aikana on mahdollisuus sovitusti hyödyntää myös areenan muita tiloja. 

Namika Areena on etenkin lasten ja nuorten liikunta- ja harrastusolosuhde. Namika Areenan kahvila-ravintola -toiminnalla on keskeinen merkitys areenan palvelukonseptissa. Molemmat osapuolet sitoutuvat koko sopimuskauden ajan kehittämään yhteistyötä tavalla, joka hyödyttää molempia osapuolia. 

Edellytämme: 

  • kokemusta ravintolatoiminnasta 

  • yhteistyökykyä ja joustavuutta palvelujen järjestämisessä 

Tarjoamme:

  • toimintavalmiin keittiön ja ravintolan 

  • innostavan työympäristön 

  • laajan asiakaspotentiaalin 

Lisäksi toivomme selkeitä ja laajoja aukioloaikoja sekä kohtuullista hinnoittelua. Kaiken toiminnan tulee tapahtua Namika Areenan käyttäjät ja lähiympäristö huomioiden. Kahvila-ravintolatoiminnan kannalta keskeisimmät laitteet ja kalusto ovat tilassa valmiina. Yrityksen nimen ja toiminnan esiintuominen rakennuksen ulkoasussa on erikseen sovitusti sallittua. Vuokralaisen oikeudet ja vastuut määritellään tarkemmin vuokrasopimuksessa ja sen liitteenä olevissa vastuunjakotaulukossa.  

Kahvila-ravintolayrittäjä valitaan avoimen haun kautta. Yrityksellä tulee olla voimassa oleva y-tunnus. Yrittäjän valinnassa arvioidaan liiketoimintasuunnitelman soveltuvuutta Namika Areenan palvelukokonaisuuteen sekä tarjottua vuokrasummaa.  
 

Hakemuksen liitteessä tulee ilmoittaa seuraavat tiedot: 

  • Yrityksen nimi, osoite, yhteyshenkilö, yhteystiedot ja y-tunnus 

  • Tarjottu vuokra (vuosihinta euroina ilman arvonlisäveroa) sekä vuokranmaksun rakenne (kiinteä ja/tai liikevaihtoon perustuva %) 

  • Liiketoimintasuunnitelma, josta ilmenee kuvaus suunnitelmasta ko. kohteeseen 

Hakemukset tulee lähettää 7.6.2023 mennessä osoitteeseen:  ulla.huhtinen@hnmky.fi