You are here

TÄRKEÄÄ TIETOA TÄMÄN PÄIVÄN U17 POIKIEN SM FINAALIA VARTEN

02.04.2023

Ottelu pelataan Malmin palloiluhallilla (MPH) klo 14:30 alkaen.

Eilisessä ottelussa Kisahallilla oli tietojen mukaan yli 900 katsojaa, MPH:lle mahtuu 350 katsojaa. Valitettavasti voi olla, että kaikki halukkaat eivät mahdu ottelua katsomaan paikanpäälle. Rajallisen tilan, katsomokapasiteetin sekä paloturvallisuusmääräysten takia joudumme rajoittamaan yleisömäärää. Järjestyksenvalvojat ovat paikalla valvomassa tapahtumaa.

Lisäksi MPH:lla on koko päivän pelejä, joten katsomorakenteita päästään pystyttämään hieman jälkeen klo 14:00. Katsomo rakennetaan MPH2 kentälle heti siellä pelattavan pelin päätyttyä.

Katsomossa pitää osata myös käyttäytyä asiallisesti. Yleisössä keskitytään omien pelaajien kannustamiseen ja jätetään vastapuolen joukkue, fanit sekä tuomarit huomioimatta, lisäksi missään nimessä kentälle tai turva-alueille yleisöstä ei saa missään tilanteessa mennä, myös tuomareille pitää sallia työrauha.

Ottelussa on paikalla järjestyksenvalvojien lisäksi ottelun komissaari, tuomarit sekä Helsingin NMKY:n henkilökuntaa, joilla on oikeus puuttua väärinkäytöksiin.

Hieno peli tulossa! Mahtavaa myös, että peli on herättänyt kiinnostusta yleisössä enemmän, mitä Helsingin NMKY osasi arvioida. Harkitsemme myös tämän takia uuden peliareenan rakentamista, jotta jatkossa varmasti kaikki halukkaat pääsevät otteluihin sisään 😉

Ottelu on myös mahdollista katsoa streaminä: https://solidsport.com/hnmkymu17/games/g/jd5qvd9h

Tsemppiä kummallekin jengille peliin!

Kuva: Olli Suutela