You are here

Taekwondon Nurtzi Open tarjosi ottelua ja liikesarjoja

21.11.2022

HNMKY Taekwondon urheilijat kävivät mitalijahtiin 19. marraskuuta Nurtzi Openissa Nurmijärvellä. Liikesarjoissa kertyi yhdeksän mitalia ja ottelussa kolme. Eikä pidä unohtaa niitä kisaesityksiä, joista mitaleja ei tällä kertaa tullut – upeaa tekemistä koko noin 20 urheilijan joukkueelta.

Liikesarjoissa Iivari Kiiskinen kilpaili ensimmäistä kertaa ranking-sarjoissa ja sijoittui hopealle alle 15-vuotiaissa kadettipojissa. Antti Vehman esiintyi samoin ensimmäistä kertaa rankingin yksilöissä ja pareissa sijoittuen kummassakin neljänneksi. Pronssimitalin hän nappasi yli 30-vuotiaiden ryhmällä, mikä sarja oli tuttu viime vuoden SM-kilpailuista. Jos tulokkaita jännitti, niin ei se ulospäin näkynyt. Liikesarjat sujuivat vakuuttavasti.

Nuorten esiinmarssia näytti myös Mimi Miettinen, joka otti ensimmäisen kadettityttöjen yksilösarjan mitalinsa, hopeaa. Pisteet olivat namikalaisten päivän parhaat, yli seitsemän.

Kolmeen ranking-mitaliin ylsi puolestaan Mikko Virta, joka otti pronssia yksilö-, pari- ja ryhmäsarjassa.

Liikesarjojen harrastajissa päivän mitalistit olivat Oskari Halminen ja Suvi Toivonen. Harrastajapuolella olivat kisapäivän suurimmat sarjat.

Seuran valmentajina toimivat Elmer Nordberg, Sirpa Huuskonen, Antti Miettinen ja Moritz Nurmi.

Kiitokset koko tiimille ja onnittelut kisaajille!

LIIKESARJATULOKSET

Ranking-sarjat

• hopeaa: Henri-Mikael Nuorimaa (miehet U30), Mimi Miettinen (kadettitytöt), Iivari Kiiskinen (kadettipojat)
  • pronssia: Satu Ritari (naiset U50), Mikko Virta (miehet U50), Satu / Mikko (parit O30), Elmer Nordberg / Antti Vehman / Mikko (ryhmät O30)
  • muut sijat: 4. Sini Forssell (naiset U50), Antti (miehet U50), Elmer (miehet U40) ja Sini / Antti (parit O30), 5. Frans Frangén (junioripojat), Mimi / Frans (parit U17)

Harrastajat ja ilvekset

• hopeaa: Oskari Halminen (miehet siniset)
  • pronssia: Suvi Toivonen (naiset diesel)
  • muut sijat: 4. Lauri Rönkkö (miehet puna-mustat), 6. Suvi (naiset puna-mustat), 7. Moritz Nurmi (miehet diesel) ja Edvin Halminen / Oskari (parit ylemmät), 8. Amanda Punkka / Linda Visti (parit ylemmät), 9. sija Ida Nurmi (ilves siniset), 12. Amanda (naiset puna-mustat), Linda (naiset siniset), 13. Edvin (ilves siniset)​​​​​​