You are here

Sandra Prieto Espanjan naisten pääsarjasta Helsingin NMKY:n valmentajaksi

08.06.2022

Helsingin NMKY on tehnyt valmentajasopimuksen Sandra Prieton kanssa. Sandra tulee toimimaan päävalmentajana Helsingin NMKY:n naiset-U19 joukkueessa ja U15 tyttöjen joukkueessa.

Helsingin NMKY on tehnyt valmentajasopimuksen Sandra Prieton kanssa. Sandra tulee toimimaan alkavalla kaudella päävalmentajana Helsingin NMKY:n naiset-U19 joukkueessa ja U15 tyttöjen joukkueessa.

Sandra Prieto on pitkänlinjan valmentaja. Hän on valmentanut Espanjassa vuodesta 2007 lähtien eri ikäisiä junioreita sekä miesten ja naisten joukkueita. Lisäksi hän on vastannut 2015–2017 Universiotario Ferrol -seuran juniorijoukkueiden toiminnan organisoinnista. Sandra on erittäin omistautunut urheilulle ja kasvatusalalle. Hän on koulutukseltaan varhaiskasvatuksen opettaja, liikunnanopettaja ja lisäksi hänellä on Espanjan ylimmän tason koripallovalmentajan koulutus. Hän on viimeiset vuodet toiminut liikunnanopettajana ja lisäksi Espanjan naisten pääsarjajoukkueen Baxi Ferrolin (ent. Universiotario Ferrol) apuvalmentajana vuodesta 2017.

Helsingin NMKY:ssä hän saa valmennettavakseen naisten-U19 - sekä U15 tyttöjen joukkueen.

Sandran kanssa käytyjen tapaamisten perusteella olemme erittäin vakuuttuneita ja innoissaan odotamme, että Sandra pääsee aloittamaan valmentamisen Namikassa. Naisten joukkueen pelaaja Vilma Kesänen on pelannut Sandran alaisuudessa Espanjan pääsarjassa, ja myös Vilman kanssa käytyjen keskusteluiden perusteella on lupa odottaa hyviä tuloksia ensi kaudelle tästä valmentajasopimuksesta.