You are here

Ottelun ja liikesarjojen mitalikirjoa Loviisasta

11.04.2022

HNMKY Taekwondon kolmen ottelijan ja 14 liikesarjakilpailijan joukkue takoi mukavasti tulosta Loviisassa 9. huhtikuuta: kaikenvärisiä mitaleja ja hyviä sijoituksia kertyi. Loviisa Open -kilpailut aloittivat ottelun liigakauden. Liikesarjoissa Loviisan kisat olivat jo toiset tänä keväänä.

Ottelussa junioreiden Sofia Nurmi otti kultaa kahdella otteluvoitolla. Finaalissa vastassa oli virolainen ottelija. Benjamin Iles voitti puolestaan pronssiottelunsa.

Liikesarjoissa Mimi Miettinen kisasi ensimmäistä kertaa ranking-sarjoissa. Mimi selvitti tiensä kadettityttöjen finaaliin ja sijoittui siellä viidenneksi. Seuran kokeneemmat ranking-kilpailijat pysyivät mitalikannassa.

Eniten poomsaemitaleja keräsi Antti Miettinen harrastajasarjoissa: kaksi kultaa yksilösarjoissa ja lisäksi paripronssia Linda Vistin kanssa.

Ottelijoita valmensivat Elmer Nordberg ja Ea Barrois. Liikesarjapuolen valmennuksesta vastasivat Sirpa Huuskonen, Elmer ja Henri-Mikael Nuorimaa.

Ranking-sarjat

• kultaa: Henri-Mikael Nuorimaa (miehet U30) ja Kim Chung / Henri-Mikael (parit U30)
  • hopeaa: Elmer Nordberg (miehet U40)
  • pronssia: Satu Ritari (naiset O40), Idaira Pineda Marrero / Elmer (parit O30) ja Sini Forssell / Idaira / Satu (ryhmät O30)
  • muut sijat: 4. sija Idaira (naiset U40), 5. sija Kim (naiset U30) ja Mimi Miettinen (kadettitytöt), 6. sija Sini (naiset O40)

Harrastajat ja ilvekset

• kultaa: Antti Miettinen (miehet vihreät ja miehet diesel)
  • hopeaa: Moritz Nurmi (miehet diesel)
  • pronssia: Lauri Rönkkö (miehet puna-mustat), Linda Visti ja Antti (parit alemmat)
  • muut sijat: 5. sija Iivari Kiiskinen (ilves siniset) ja Linda (naiset vihreät), 9. sija Ida Nurmi (ilves vihreät) ja Amanda Punkka (naiset siniset)

Onnittelut kisaajille ja kiitokset valmentajille ja taustajoukoille!

kuvat: Antti Miettinen, Kim Chung ja Sirpa Huuskonen