You are here

Ville Turkka työpajan esimieheksi

29.11.2019

25.11.2019 työpajan esimiehenä aloittaa Icehearts toiminnan perustaja Ville Turkka. Turkan työsuhde on vuoden 2019 loppuun asti puolipäiväinen.

Turkka tuo tiimeille ja Helsingin NMKY:lle laaja-alaista osaamista ja kokemusta lasten ja nuorten elämänhallinnan ja -laadun parantamiseen. Turkka tuntee mainiosti julkisten palveluiden ja kolmannen sektorin toiminnan rajapintojen edut ja haasteet ja osaa yhdessä tiimien kanssa vahvistaa omalla panoksellaan osaamista ja laatua toiminnoissa.

”Uuden kulman löytäminen hyvinvoinnin lisäämiseksi nuorten ihmisten elämässä ja tulevaisuudessa kiinnostaa. Aiemmat kokemukseni lastensuojelusta, koulumaailmasta, urheilun ja harrastusten piiristä on opettanut havaitsemaan palveluaukkoja, jotka pitäisi pitää tukkia. Ennen tukkimisen oppimista täytyy yrittää löytää ratkaisuja tämän hetkisessä Suomessa nuorten haasteisiin. HNMKY tarjoaa tähän oppimisen- ja tekemisen alustan.”

Helsingin NMKY ry. on osa kansainvälistä YMCA järjestöä. YMCA on maailman suurin ei poliittinen nuorisoliike, jonka piiriin kuuluu 58 miljoonaa henkilöä 119 maassa. Toiminta perustuu kolmioperiaatteelle, jossa on keskeistä ihmisen henkisen, hengellisen ja fyysisen elementin tasapainoinen kehittäminen.

Helsingin NMKY ry:n toimintaan osallistuu viikoittain noin 5000 lasta, nuorta ja aikuista. Kokoaikaisia työntekijöitä on tällä hetkellä 93 henkeä.

Helsingin NMKY:n Y-Care osallisuuden ja koulutuksen palvelukokonaisuus muodostuu toiminnoista, joilla vahvistetaan hyvinvointia, toiminnallista osallisuutta sekä yhteisöön kuulumisen tunnetta. Tähän palvelukokonaisuuteen kuuluu myös Etsivä nuorisotyö, Startti-valmennus sekä nuoriso- ja vapaa-ajan sekä hyvinvointi-alan työpajatoiminta. Nämä kyseiset toiminnot ovat Ville Turkan vastuulla.