You are here

Namikan 17- ja 16-vuotiaat pojat voittoihin viikonlopun SM-peleissä

12.03.2019

Viikonloppuna pelattiin kaksi SM-sarjan ottelua kun alle 16-vuotiaat pojat matkasivat lauantaina 9.3. Kaarinan Uran vieraaksi ja alle 17-vuotiaiden poikien joukkue kohtasi sunnuntaina 10.3. kotisalissaan Munkkiniemen Kisapojat. Namika oli voittoisa molemmissa otteluissa, kun Kaarinan Ura kaatui luvuin 58-81 (32-38) ja Munkkiniemen kisapojat lukemin 79-68 (40-39).

Valmentaja Timo Saukkolan kommentit: ”Olimme ottelun ensimmäisellä puoliajalla vaikeuksissa puolustuspäässä erityisesti korille ajotilanteissa. Meiltä tuli kuitenkin aina uusi pelaaja luomaan lisää energiaa pieniltä ja saimme pidettyä koko ottelun ajan tavoittelemaamme tempoa yllä. Toisella puoliajalla vaikeasta heittopäivästä huolimatta saimme onnistumisia hyökkäyspäässä, mikä varmasti loi vielä lisää energiaa. Hieno koko joukkueen voitto!”

Ottelutilastot

Valmentaja Eero Levän kommentit: ”Ottelun alussa olimme hyökkäyspäässä melko hätäisiä ja sorruimme useisiin helppoihin pallonmenetyksiin. Pelin edetessä pystyimme onneksi parantamaan ja hyökkäys alkoi rullata paremmin koko ajan. Henri Mennanderille ei löytynyt tässä ottelussa pysäyttäjää ja pelasimme paljon hänen kautta. Puolustuspäässä olimme melko hyviä koko pelin ajan ja onnistuimme pitämään Uran alle 60 pisteessä. Ensimmäiselle puoliskolle mahtui kuitenkin hetki, jolloin muutamassa peräkkäisessä puolustuksessa sooloiltiin ja tehtiin omia lukuja. Tämän heikon hetken jälkeen Niko Nyyssönen toi kentälle tarvittavaa kurinalaisuutta ja kamppailutahtoa puolustuspäähän. Onnittelut pelaajille voitosta. Hieno peli ja samalla varmistui paikka ensi kauden 17-vuotiaiden SM-sarjassa.”