You are here

Miehille vierasvoitto Forssasta, naiset päättivät kautensa myös kotivoitolla

11.03.2019

Miesten joukkue kohtasi lauantaina vieraissa Forssan Koripojat. Tasaisen ensimmäisen puolisko jälkeen vieraileva HNMKY löysi yhteisen virren hyökkäyspäässä ja kirjautti ottelusta 87-104 voiton. Naiset puolestaan kohtasivat Naisten I-divisioonan viimeisellä kierroksella pudotuspeleihin valmistautuvan Ringsiden. Tasaisen ottelun ratkeaminen nähtiin vasta viimeisellä neljänneksell, kun Namika kirjautti erästä itselleen 18-12 voiton ja voitti koko ottelun numeroin 76-65.

Miesten ottelun erätulokset:

1. 24 : 19

2. 27 : 25

3. 17 : 32

4. 19 : 28

Ottelutilasto

Miesten päävalmentaja Timo Saukkolan kommentit: "Ensimmäisellä puoliajalla fokopon syömähampaat pääsivät tekemään, mitä halusivat ja tilaa oli liikaa. Puolustimme fiksummin toisella puoliajalla ja autoimme enemmän. Onnistuimme myös lisäämään intensiteettiä. Paikkaa vastaan hyökkääminen oli myös toisella puoliajalla ajoittain erinomaista. Hyvä voitto koko joukkueelta!"

Naisten ottelun erätulokset:

1. 18 : 14

2. 20 : 21

3. 20 : 18

4. 18 : 12

Naisten joukkueen päävalmentaja Henrik Pulkkinen kommentoi ottelua seuraavasti: "Hyvä viimeinen peli naisten divarissa. HNMKY ja Ringside iskivät yhteen MPH:lla, ennen viimeistä peliä kummankin joukkueen lopullinen sarjasijoitus oli jo selvä, Ringside 2. ja HNMKY 6. Ottelu oli ensimmäiset neljä minuutti rytmin hakemista ja tilanne 2-2 kertoi, että korit olivat kiven takana. Namika oli hieman muuttanut puolustusta ja tavoite oli pysyä jatkuvasti pelaajan korin välissä vaihtamalla mahdollisimman paljon tilanteita. Tämä onnistui läpi ottelun aika tehokkaasti, vaikkakin nukahduksista Ringside rokotti tehokkaasti. Namikan tehokkaimmat hyökkäyshetket syntyivät, kun kenttää päästiin juoksemaan. Lisäksi meidän 22 syöttöä kertoo iloisesta hyökkäyspään pelaamisesta, Johanna Soppela näytti muutaman erittäin hienon syötön pelissä ja ”Jossu” pelasikin kauden parhaan pelinsä ollen joukkueen vahvin +/- tilastossa. Myös Kati Ollilainen oli jälleen tehokas viimeistellen 21 pistettä. Ottelu päättyi lukemin 76 – 65 Namikalle. Nyt runkosarjan päätyttyä olemme siis sarjassa kuudensia tasapisteissä viimeisenä playoffeihin menneen Turi sekä Nokian kanssa. Samalla Katista tuli naisten divarin runkosarjan tehokkain pelaaja 17,67 tehoilla. Tämä on erittäin kova suoritus, huomioiden Katin olevan 15 -vuotias. Tarkempi kauden analyysi tulee myöhemmin. HNMKY:n naiset haluavat kiittää kaikki kannattajia, tukijoita ja muita mukana olleita henkilöitä ja yhteisöjä kaudesta!"