You are here

19-VUOTIAAT TYTÖT KOTIVOITTOON PELI-KARHUISTA

04.03.2019

19-vuotiaat tytöt kohtasivat lauantaina Peli-Karhut Malmin Palloiluhallilla. Tällä kertaa kotijoukkue oli hieman vahvempi ja otti tärkeän voiton lukemin 65-53.

19-vuotiaat saivat lauantaina vieraita Kotkasta, kun vastaan asettui Peli-Karhut. Ottelun ensimmäinen puolisko oli tasaista ja puoliajalla pisteet taululla 31-33 vierasjoukkueen hyväksi. Toisella puoliskolla Namika pääsi hieman paremmin peliin mukaan ja vei näin ottelun nimiinsä luvuin 65-53.

Ottelutilastot

Päävalmentaja Teijo Sandvikin mietteet ottelusta:

“Olimme 1. puoliskolla vaikeuksissa puolustuspään mismatch-tilanteissa kolmen pisteen kaarella. PeKa heitti tarkasti ja voitti 1v1 tilanteita kaarella.

Meillä oli haastava heittopäivä. Pyrimme toisella puoliskolla menemään enemmän korille paikkahyökkäyksessä ja se auttoi. Saimme syvyyttä hyökkäyspelaamiseemme ja pidimme hyvää huolta pallosta läpi ottelun.

Kentän tehokkain pelaaja oli Sarah Chime. Olen iloinen, kuinka hän sai onnistumisen tärkeään paikkaan! Kapteeni Joanna Kallela viimeisteli 20 pistettä vähäpisteisessä ottelussa ja osa koreista syntyi todella tärkeisiin paikkoihin sytyttäen joukkuetta. Maiju Sarajärvi nosti puolustuksen tasoa 2. puoliskolla ja oli aktiivinen riistämällä peräti kuusi kertaa pallon vastustajilta. Ilona Sutinen urakoi isot minuutit ottelussa pelintekijänä menettämättä kertaakaan palloa ja tilastoimalla joukkueen parhaan plusmiinuslukeman yhdessä Sarajärven kanssa (+18).”