You are here

19-VUOTIAILLE TYTÖILLE TAPPIO HELMI CAPITALSIA VASTAAN

25.02.2019

19-vuotiaat tytöt kohtasivat lauantaina paikalliskamppailussa Helmi Capitalsin. Helmi Capitals oli tällä kertaa parempi vieden sarjapisteet mennessään pistein 51-84.

19-vuotiaat kohtasivat lauantaina sarjan kärjessä majailevan Helmi Capitalsin. Ensimmäisellä puoliskolla vierasjoukkue otti ohjat käsiinsä ja puoliajalle mentiin taulun näyttäyessä 25-46. Toisella puoliskolla kotijoukkue Namika pääsi hieman paremmin peliin mukaan, mutta tällä kertaa Capitals oli parempi ja vei pisteet kotiin lukemin 51-84.

Ottelutilastot

Päävalmentaja Teijo Sandvikin kommentit ottelusta:

“Jäimme ottelun ensimmäisellä puoliskolla jalkoihin Capitalsin siirtymähyökkäämisessä ja heidän hyökkäyslevypallopelaamisessa. Vierasjoukkue teki todella monta helppoa koria johtuen virheistämme. Emme kyenneet toteuttamaan sovittuja asioita.

Olen iloinen, kuinka joukkkueemme tuli kopista puoliajan jälkeen. Pelasimme tasaisen 3. neljänneksen vastaamalla vastustajan tempo- ja levypallopelaamiseen.

Olen iloinen myös nähdessäni, kuinka Melani Solovieva pelasi rohkeasti saaden onnistumisia ja pelaten kauden parhaan pelinsä! Ykkös-pelintekijän puuttuessa Ilona Sutinen kasvaa korkoa johtaen peliä ja onnistuen siinä tänään kiitettävällä tasolla.

Välieräpaikka on omissa käsissä. Tarvitsemme harjoituksiin lisää intensiteettiä, kamppailupelaamista ja keskitymme hyökkäyspään laatutekijöihin.”