You are here

Miehille vierastappio viimeiseltä kierrokselta, Naiset kotivoittoon

12.03.2018

HNMKY:n aikuisten edustusjoukkueet päättivät runkosarjan sarjoissaan sunnuntaina. Miehet matkustivat Jyväskylään JyWe:n vieraaksi. Naiset puolestaan päättivät sarjansa voittoon Joensuun Katajasta Malmin palloiluhallilla.

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

Miehet päättivät I-divisioona B:n runkosarjan eilen ottelussa JyWe:n vieraana Jyväskylässä. Ottelu oli myös viimeinen ottelu ennen keskiviikkona käyntiin pyörähtävää puolivälierä sarjaa. Ottelu alkoi kotijoukkueen hallitessa kentän tapahtumia, ensimmäisen kympin jälkeen lukemat 24-12. Toisella neljänneksellä vierasjoukkue löysi otteluun rytmin ja voitti hyvällä hyökkäämispelaamisella erän lukemin 10-25. Toisella puoliajalla vierasjoukkue ei löytänyt toisen erän aikana saavutettua rytmiä enää. JyWe hallitsi toisen puoliajan tapahtumia ja kirjautti itselleen ottelusta voiton numeroin 83-66.

Miesten päävalmentaja Juuso Milen kommentoi ottelua seuraavasti: "Emme löytäneet pelissä sellaista intensiteettiä joka meillä viime peleissä on ollut. Tähän taisi vaikuttaa se, että pelin tuloksella ei ollut enää merkitystä runkosarjan sijoitukseen. Siinä mielessä saavutimme isoimman tavoitteen, että kukaan ei loukkaantunut pelissä. Tervetuloa kannustamaan keskiviikkona ensimmäiseen puolivälieräotteluun!"

HNMKY:n miesten edustusjoukkue aloittaa playoff keväänsä keskiviikkona klo 18:30 Malmin palloiluhallilla. Tervetuloa nauttimaan playoffkoriksesta parhaimmillaan, paikan päällä! HOS!

Naiset pelasivat päätösottelunsa Naisten I-divisioonassa sunnuntaina. Vastaan asettui Joensuun Kataja. Ottelun kolme ensimmäistä erää oli vierasjoukkueen hallinnassa, kuitenkin ottelussa edettiin tasaisissa lukemissa. Viimeisellä kymmenminuuttisella kotijoukkue heräsi taistelemaan ottelun voitosta ja kirjautti erän nimiinsä 32-15. Vahvan viimeisen neljääneksen turvin kotijoukkue nappasi voiton lukemin 75-62.