You are here

U19-tytöille vierasvoitto, U19-pojille voitto ja tappio

22.01.2018

HNMKY:n U19-ikäisten SM-sarjat jatkuivat kuluneena viikonloppuna. U19-tytöt matkustivat Kotkaan PeKa:n vieraaksi. U19-pojat pelasivat tuplakierroksen kotona. Torstaina vastaan asettui KaU Karkkilasta ja lauantaina Kouvot, Kouvolasta.

(kuva Harri Vallila) (kuva Harri Vallila)

Helsingin NMKY:n U19 pojat kohtasi kotonaan torstaina KaU:n Karkkilasta ja lauantaina Kouvolan Kouvot. Kahden kotipelin viikko alkoi reilulla kotivoitolla loukkaantumissuman keskellä painivasta Karkkilasta lukemin 102-43. Lauantaina puolustuspelaamista ei saatu samaan kuntoon ja Kouvot vei pidemmän korren lukemin 94-102.

U19-poikien päävalmentaja Timo Saukkola kommentoi ottelua seuraavasti: "Torstaina olimme koko ottelun hyvin aggressiivisia ja saimme pidettyä vastustajan korintekijät alle keskiarvon. Meidän energia oli loistavaa ja pelaamisessa näkyi pelaamisen ilo ottelun alusta asti.

Lauantaina Kouvoja vastaan hyökkäyspelimme oli oikeastaan parempaa, kun torstain ottelussa, mutta Kouvojen tehokaksikko Vanninen-Permanto teki tuhojaan korin alta ja 3p viivan takaa yhteensä 65 pisteen ja 40 levypallon arvoisesti. Emme saaneet annettua levypallopelaamiseen tarpeeksi vastusta ja Kouvot teki toisista mahdollisuuksista liikaa pisteitä. Molemmat ottelut kuitenkin näyttivät, että olemme menneet eteenpäin pelaamisemme monella osa-alueella. Lauantaina taas mahdollisuus näyttää, kun vastaan asettuu kaimaseura Turun NMKY."

17328131_1640993545914986_493990050_n (kuva Harri Vallila)

HNMKY:n U19-tytöt matkustivat lauantaina Kotkaan PeKa:n vieraaksi. Ottelu alkoi tasaisesti molempien joukkueiden hyökkäysvoittoisella tekemisellä (20-21). Toisella neljäneksellä vierasjoukkue löysi yhteisen sävelen molemmissa päissä kenttää (15-28). Kolmannella ja neljännellä neljänneksellä ottelun tempo laski huomattavasti, mutta vierasjoukkueen 2. erässä luotu etumatka säilyi otteluun loppuun asti. Loppulukemat 53-80 vierasjoukkue HNMKY:n hyväksi.

U19-tyttöjen päävalmentaja Henrik Pulkkinen kommentoi ottelua seuraavasti: "Teemana oli kuukauden pelaamattomuuden jälkeen saada pelituntumasta kiinni jopa yliagressiivisuudella kummassakin päässä kenttää, ensimmäisessä erässä virheet meille 7-0. Olimme ensimäisessä erässä kuitenkin vain näennäisesti puolustamassa. Toisella neljänneksellä ruvettiin pärjämään paremmin, saatiin kättä lähemmäs vastustajan heittoa, voitettiin 50-50 pallot (kiitos Magdalenen). Ja repästiin erä yli kymmeneen, sama jatku kolmannen jakson alussa. Repäistiin ero kahteenkymmeneen pisteeseen ja loppu reilu kymmenminuuttinen oli loppusummerin odottelua molemmilta joukkueilta."

HNMKY:N U19-tytöt pelaa seuraavan kerran 27.1 klo 13:00, kun joukkue suuntaa Lahteen SB-Girlsien vieraaksi.