You are here

TUE TOIMINTAA

Hanno Möttölän Gaala

HANNO MÖTTÖLÄN RAHASTO

Show more content...
Helsingin NMKY

Hanno Möttölä: Rahastossa yhdistyvät minulle rakas koripallo ja haluni hyväntekeväisyyteen

Helsingin NMKY:n hallitus julkisti Hanno Möttölän nimeä kantavan rahaston yhdistyksen 125-juhlavuotensa kunniaksi. Rahaston peruspääoma on Helsingin NMKY:n 125- juhlavuoden ”Hankitaan puuttuva mahdollisuus”-keräyksen tuotto sekä Hanno Möttölän tekemä lahjoitus.

Rahastoa kartutetaan vuosittaisella hyväntekeväisyys golf-tapahtumalla Helsinki YMCA Golf Challengella sekä yhteistyökumppanien ja yksityishenkilöiden tekemillä lahjoituksilla. Möttölä sanoo olevansa todella iloinen ja otettu, että Namika laittoi pystyyn hänen nimeään kantavan rahaston.

– Olin jo pitkään miettinyt miten voisin päästä vahvemmin mukaan hyväntekeväisyyteen ja tässä yhdistyy itselleni myös rakas koripallo hyvin vahvasti. Harrastustoiminta kallistuu vuosi vuodelta ja samalla yhä useampi lapsi haluaa mukaan ohjattuun toimintaan ja nimenomaan joukkuelajeihin, joten tarvetta avulle varmasti on nyt ja tulevaisuudessa, sanoo Möttölä.

Nuorten tukeminen on alettu nähdä vihdoin tärkeänä. Möttölän nimeä kantavan rahaston tavoite on auttaa erilaisissa elämäntilanteissa olevia nuoria pääsemaan harrastustoiminnan pariin.

– Tämä mahdollistaa nuorille vaikka leirille osallistumisen tai kausimaksujen maksamista. Haluamme auttaa myös lahjakkaita pelaajia urallaan, mutta tämä ei ole rahastomme pääasiallinen tavoite. Jos ja kun tällä voimme ehkäistä pitkällä aikavälillä sosiaalisia ongelmia olemme onnistuneet tavoitteissamme. Meidän yhteiskunnassamme pitää löytää keinoja, joilla varmistetaan ettei yksikään tyttö tai poika joudu jäämään hyvän urheiluharrastuksen ulkopuolelle kohonneiden kustannusten vuoksi. Urheilulla on niin positiivinen vaikutus ihmisiin että parempaa hyväntekeväisyyskohdetta on vaikea löytää, korostaa entinen huippupelaaja.

Helsingin NMKY:n pääsihteeri Timo Laulaja kiittelee Hanno Möttölän mukaantuloa

Helsingin NMKY:n ytimessä on lasten ja nuorten toiminta. Viime vuosina olemme nähneet yhteiskunnassa muutoksen, jossa yhä useampi nuori on jäänyt harrastustoiminnan ulkopuolelle. Tällä rahastolla Helsingin NMKY tukee kaikkea lasten ja nuorten harrastustoimintaa ja mahdollistaa sosiaalisesta taustasta riippumatta mahdollisuuden monipuoliseen harrastustoiminaan. On todella upeaa, että Hanno lähti tähän mukaan.

Helsingin NMKY

Helsingin NMKY:n ja Susijengin koripallolegendan nimikkorahasto jakoi avustuksia lasten ja nuorten toimintaan. Kuvassa Hanno Möttölän rahaston puheenjohtaja Hanno Möttölä (vas.) ja varapuheenjohtaja, suurlähettiläs Kauko Jämsèn (oik.). Möttölän rahaston hoitokuntaan kuuluvat lisäksi Helsingin NMKY:n hallituksen jäsenet Markku Lohikoski ja Pepe Salmela. Rahaston asiamiehenä toimii pääsihteeri Timo Laulaja.

Rahaston tarkoituksena on tukea Helsingin NMKY:n toiminnassa mukana olevien lasten ja nuorten harrastustoimintaa sosiaalisin ja taloudellisin perustein sekä jakaa apurahoja potentiaaliin ja lahjakkuuteen perustuen.

Keräyslupa:

RA/2018/643

Lahjoitustilit:

FI1257895420019486, OKOYFIHH

FI9455412820027903, OKOYFIHH

 

 

HELSINKI YMCA GOLF CHALLENGE

Show more content...
Helsingin NMKY

Helsinki YMCA Golf Challenge on vuosittain pelattava, suuren suosion saavuttanut, hyväntekeväisyys golf-tapahtuma. Vuoden 2019 Golf Challenge pelataan Pickalassa perjantaina 9.8.  Tuo joukkueesi Helsinki YMCA Golf Challengeen! Tule tukemaan lasten ja nuorten harrastustoimintaa!

Kisa toteutetaan yhteislähtönä. Kisassa pelataan kaksihenkisillä joukkueilla Best Ball-periaatteella, piste -bogeyna. Turnauksen tuotto käytetäänHelsingin NMKY:n lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Tule merkittävän lasten ja nuorten tukitapahtuman yhteistyökumppaniksi!

Ilmoita joukkueesi tiedot alla olevasta linkistä viimeistään 2.8. (Jos organisaatiostasi tulee enemmän kuin yksi joukkue, kaikki joukkueet ilmoitetaan omilla lomakkeillaan eli tehdään kaksi ilmoittautumista, kiitos):
www.hnmky.fi/helsingin-nmky/tue-toimintaa/joukkueen-ilmoittautuminen-helsingin-ymca-golf-challengeen

 

Golf – kumppanuus taso 1

250€, hintaan sisältyy: yhden pelaajan osallistuminen Golf Challengeen, aamupala ja lounas.

 

Golf-kumppanuus, taso 2

400€,hintaan sisältyy: kahden pelaajan joukkue Golf Challengessa, aamupala, lounas, yrityksen logonäkyvyys Golf Challenge-tapahtumassa.

 

Golf-kumppanuus, taso 3

1250€ hintaan sisältyy: kahden pelaajan joukkue Golf Challengessa, aamupala, lounas sekä logo-näkyvyys hnmky.fi -sivustolla ja Golf Challenge – tapahtumassa, mahdollisuus pelata Golf Pron kanssa samassa flaitissa/joukkueessa.

 

Golf-kumppanuus, taso 4

1750€ hintaan sisältyy: kahden joukkueen (yht. 4 pelaajaa) osallistuminen Golf Challengeen, yrityksen logo-näkyvyys hnmky.fi -sivustolla ja Golf Challenge – tapahtumassa, mahdollisuus pelata Golf Pron kanssa samassa flaitissa/joukkueessa.

 

Yhdellä kierroksella golfia Helsinki YMCA Golf Challengessa mahdollistat nuorelle opiskelun musiikkiopistossa, koristreenit tai leiriviikon Pellin leirikeskuksessa. Tule hankkimaan nuorelle puuttuva mahdollisuus!

 

Ystävällisin terveisin,

Timo Laulaja, pääsihteeri Helsingin NMKY

Helsinki YMCA Music Challenge 2019

Show more content...
Helsingin NMKY

Helsinki YMCA Music Challenge kutsuu Helsingin NMKY:n yhteistyökumppaneita, Namikassa työskenteleviä, toimivia, harrastavia tai muuten vain hyvästä musiikista pitäviä torstaina 28.3. juhlasaliin Vuorikatu 17,  klo 19. Hyväntekeväisyyskonsertin tuotto ohjataan Hanno Möttölän rahaston kautta vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoimintaan sekä Suomen YMCA:n ja Helsingin NMKY:n  yhdessä Libanonissa toteuttamaan 840siltaa hankkeeseen. Ohjelma ovelta 10€ 

Voita lahjoittaa keräyskohteisiin haluamasi summan:

Keräyslupa: 

RA/2018/643

Lahjoitustilit:

FI1257895420019486, OKOYFIHH

FI9455412820027903, OKOYFIHH

Viestikenttään: Helsinki YMCA Music Challenge 2019

Konserttissa esiintyvät juuri esikoissinglensä julkaissut nouseva jazzlaulaja Eva Vikman ja  Suomen eturivin jazzmuusikoista koostuva Premium Jazz Experience. Ilkka Hanski, Bass, Lassi Kouvo, piano ja Eki Vikman, Drums. Comboa vahvistaa Berliinistä tätä keikkaa varten tuleva rap-artisti MC Easy aka Ville Iissalo. (kuva alla 1. vasemmalta)

Eva Vikman Artist

Evan kotisivut

Evan esikoissingle Niin aikaisin

Joni Vaan aka Joni Liikala (kuvalla )on pitkän linjan musa-ammattilainen ja laulaja lauluntekijä. Jonilla on vahva Namika tausta monilta eri Helsingin NMKY:n toimialoilta. Tsekkaa Jonin musaa ja Face alta:

Jonin Vaan Official

Jonin uusi Susta voitulla mitä vaan soundcloudissa

Konsertissa esiintyvät myös Helsingin NMKY:n musiikkiopistossa opiskelevat viulistit Mitra Majdzadeh ja Heidi Simomaa. Heitä säestää Niina Ranta.

 

Olet sydämellisesti tervetullut Helsinki YMCA Music Challengeen!

Toiminnan tukemisesta lisätietoja antaa:

5490