Lapset

TAEKWONDOA 4-12 VUOTIAILLE LAPSILLELastenryhma_5

Taekwondo sopii erittäin hyvin lasten harrastukseksi. HNMKY Taekwondossa on lapsille kaksi eri ikäryhmää: 6-8 -vuotiaiden ja 9-12 -vuotiaiden ryhmät. Nuorempien ryhmään on mahdollista osallistua myös 4-5- vuotiaita harrastajia. Lasten vanhemmat/ huoltajat voivat halutessaan harrastaa lapsen ikäryhmäharjoituksissa ja myös vanhemmat sisarukset voivat osallistua nuoremman sisaruksen harjoituksiin, mikäli perhe niin toivoo. Tällä mahdollistamme yhteisen harrastuksen koko perheelle.

Taekwondotunneilla harjoitellaan taekwondon eri osa-alueita kuten potkuja, lyöntejä, torjuntoja, ottelua ja liikesarjoja. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiokykyä, voimaa, nopeutta ja notkeutta sekä keskittymiskykyä. Lajitaitojen kehittyessä lapsen itseluottamus kasvaa, jolloin hänellä on paremmat edellytykset toimia niin harjoitussalilla kuin sen ulkopuolellakin. Harjoituksissa opetellaan myös toimimaan yhteisten sääntöjen puitteissa muita kunnioittaen.

Harjoitteleminen tapahtuu ryhmässä yksittäisinä suorituksina tai pariharjoitteina. Lasten ryhmässä lapset eivät harjoittele kovalla kontaktilla keskenään vaan kovemmat tekniikat suoritetaan pehmeisiin potkutyynyihin. Harjoituksiin aktiivisesti osallistumalla on mahdollisuus edetä taekwondon vyöarvoissa vyökokeita suorittaen.

Lastenryhma_3

HNMKY Taekwondo noudattaa Kamppailija EI kiusaa hankkeen arvoja (https://www.facebook.com/kamppailijaeikiusaa) joka tarkoittaa ehdotonta nollatoleranssia kiusaamisen ja syrjimisen
suhteen. Kamppailija on kaikkien kaveri!

Halutessaan vanhemmat voivat olla yhteydessä ryhmän koulutettuihin ohjaajiin liittyen lasten kehittymiseen tai oman lapsen erityisesti huomioitaviin asioihin.

LASTEN TAEKWONDO-RYHMÄN TUNTEJA VOIT KÄYDÄ KOKEILEMASSA MAKSUTTA KAKSI VIIKKOA!

Ilmoittaudu mukaan mukavaan lasten toimintaan tästä linkistä:

ILMOITTAUDU TÄSTÄ

 

Lisätiedot:
Sarianne Nordberg
Kamppailu-urheilun lajikoordinaattori
+358505688849
sarianne.nordberg(at)hnmky.fi

Lastenryhma_1