Lapset

Lastenryhma_5

Taekwondo sopii erittäin hyvin lasten harrastukseksi. HNMKY Taekwondossa on lapsille eri ikäryhmiä: 5-vuotiaista alkaen Perhetaekwondo ja lapset -ryhmät, sekä Taekwondon perusteet -ryhmät toimipaikasta riippuen 7- vuotiaista tai 10 -vuotiaista alkaen.

Lasten vanhemmat/ huoltajat voivat halutessaan harrastaa lapsen ikäryhmäharjoituksissa ja myös vanhemmat sisarukset voivat osallistua nuoremman sisaruksen harjoituksiin, mikäli perhe niin toivoo. Tällä mahdollistamme yhteisen harrastuksen koko perheelle.

Taekwondotunneilla harjoitellaan taekwondon eri osa-alueita kuten potkuja, lyöntejä, torjuntoja, ottelua ja liikesarjoja. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiokykyä, voimaa, nopeutta ja notkeutta sekä keskittymiskykyä. Lajitaitojen kehittyessä lapsen itseluottamus kasvaa, jolloin hänellä on paremmat edellytykset toimia niin harjoitussalilla kuin sen ulkopuolellakin. Harjoituksissa opetellaan myös toimimaan yhteisten sääntöjen puitteissa muita kunnioittaen.

Lastenryhma_3

Harjoitteleminen tapahtuu ryhmässä yksittäisinä suorituksina tai pariharjoitteina. Lasten ryhmässä lapset eivät harjoittele kovalla kontaktilla keskenään vaan kovemmat tekniikat suoritetaan pehmeisiin potkutyynyihin. Harjoituksiin aktiivisesti osallistumalla on mahdollisuus edetä taekwondon vyöarvoissa vyökokeita suorittaen.

Ilmoittautuminen ryhmiin:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Harjoituskalenteri:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

Otamme uusia harrastajia ryhmiin läpi vuoden.

Lisätietoa:
Sarianne Nordberg
Kamppailu-urheilun koordinaattori
Helsingin NMKY
sarianne.nordberg(a)hnmky.fi
Puh.050 568 8849

Lastenryhma_1