Lapset

Lastenryhma_5

Taekwondo sopii erittäin hyvin lasten harrastukseksi. HNMKY Taekwondossa on lapsille eri ikäryhmiä keskustassa, Malmilla ja Pakilassa.

Syyskaudella 2018 aloittelijoille sopivia Taekwondon perusteet -ryhmiä on:

5-8-vuotiaat lapset + perheet Tässä ryhmässä voi harrastaa kaikki lapset 5-vuotiaista alkaen sekä myös perheet yhdessä. Ryhmään voi tulla mukaan niin vanhemmat kuin isommat sisaruksetkin.
Malmi ti klo 17-18
Pakila la klo 11-12
Keskusta (hotelli Arthur) su klo 13-14

8-12-vuotiaat lapset Ryhmään voi halutessaan osallistua myös yli 12-vuotiaat esim. lapsen perheenjäsenet tai jos vaikka eri-ikäiset kaverukset haluavat harjoitella samassa ryhmässä.
Pakila ma klo 17-18
Keskusta (hotelli Arthur) ke klo 19-20
Malmi to klo 18-19

12-vuotiaat voivat harrastaa yhdessä aikuisten ja nuorten ryhmissä, lisätietoa: http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/taekwondo/aikuiset/

Taekwondon perusteet -ryhmien lisäksi lapset voivat osallistua potku/ottelutekniikan perusteisiin, taekwondon kisaryhmään ja liikesarjan opetus- tunneille sekä taekwondo edistyneet- ryhmiin harrastuksen edetessä.

Lasten vanhemmat/ huoltajat voivat halutessaan harrastaa lapsen ikäryhmäharjoituksissa ja myös vanhemmat sisarukset voivat osallistua nuoremman sisaruksen harjoituksiin, mikäli perhe niin toivoo. Tällä mahdollistamme yhteisen harrastuksen koko perheelle.

Taekwondotunneilla harjoitellaan taekwondon eri osa-alueita kuten potkuja, lyöntejä, torjuntoja, ottelua ja liikesarjoja. Harjoitukset kehittävät mm. koordinaatiokykyä, voimaa, nopeutta ja notkeutta sekä keskittymiskykyä. Lajitaitojen kehittyessä lapsen itseluottamus kasvaa, jolloin hänellä on paremmat edellytykset toimia niin harjoitussalilla kuin sen ulkopuolellakin. Harjoituksissa opetellaan myös toimimaan yhteisten sääntöjen puitteissa muita kunnioittaen.

Lastenryhma_3

Harjoitteleminen tapahtuu ryhmässä yksittäisinä suorituksina tai pariharjoitteina. Lasten ryhmässä lapset eivät harjoittele kovalla kontaktilla keskenään vaan kovemmat tekniikat suoritetaan pehmeisiin potkutyynyihin. Harjoituksiin aktiivisesti osallistumalla on mahdollisuus edetä taekwondon vyöarvoissa vyökokeita suorittaen.

Ilmoittautuminen ryhmiin:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Harjoituskalenteri:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

Otamme uusia harrastajia ryhmiin läpi vuoden.

Lisätietoa:
Sarianne Nordberg
Kamppailu-urheilun koordinaattori
Helsingin NMKY
sarianne.nordberg(a)hnmky.fi
Puh.050 568 8849

Lastenryhma_1