Aloita Taekwondo

nro8netti2019

HARRASTUKSEN ALOITTAMINEN: TAEKWONDO JA KUNTONYRKKEILY

Harrastuksen HNMKY:ssä voi aloittaa milloin vain, tervetuloa mukaan! Harjoituksia aloittelijoille on Helsingin keskustassa, Malmilla ja Pakilassa eri-ikäisille omissa ikäryhmissä. Taekwondon alkeita opetellaan Taekwondon perusteet- ryhmissä. Lisäksi valikoimassa on muita taekwondotreenejä ja kuntonyrkkeilyä.

 

ILMOITTAUTUMINEN:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Heti ilmoittautumisen jälkeen voit tulla valitsemiisi harjoituksiin, joiden ajankohdat ja paikat löytyvät harjoituskalenterista:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

 

Keväällä 2019 harrastuksen aloittava voi valita ilmoittautumislomakkeessa oman ryhmän, mikäli aikoo harrastaa kerran viikossa (maksu 30 euroa/kk). Huomioithan, että valikosta löytyy omat ryhmät eri harjoituspaikoille (keskusta, Malmi ja Pakila). Useamman kerran viikossa harrastava valitsee kohdan ”Kaikki ryhmät”, jolloin voi käydä kaikissa ryhmissä taitotaso/ vyöarvo ja ikä huomioiden (maksu 40 euroa/kk).

Taekwondon ikäryhmät ovat 5-8-vuotiaat, 8-12-vuotiaat, +12-vuotiaat aikuiset ja nuoret sekä +40-vuotiaat aikuiset. Kuntonyrkkeilyä on +12-vuotiaille aikuisille ja nuorille. Taekwondon lasten ryhmiin saa osallistua myös lasten vanhemmat ja isommat sisarukset, mikä mahdollistaa yhteisen harrastuksen koko perheelle.

 

ENSIMMÄISEEN TREENIIN SAAPUMINEN

Alussa voit tulla taekwondoharjoituksiin tavallisissa sisäliikuntavaatteissa, harjoittelemme avojaloin. Taekwondopuku on tarpeen hankkia viimeistään ennen ensimmäistä vyökoetta, mutta sen voi hankkia aiemminkin. Mukaan kannattaa ottaa myös vesipullo. Kuntonyrkkeilyharrastuksen aloittavat voivat kokeilujaksolla käyttää treeneissä seuran lainahanskoja.

Tullessasi salille, voit halutessasi kertoa ohjaajalle, että olet paikalla ensimmäistä kertaa. Yleensä treenejä ohjaavat tietävät, ketkä ovat uusia ja ketkä jo aiemmin aloittaneita, mutta joskus paikalla voi olla myös sijaistava ohjaaja. Ohjaajat huomioivat aina uudet harrastajat opastamalla perusteisiin ja neuvovat muutoinkin harrastajia tunnin aikana. Ohjaajalta saa myös kysyä neuvoja. Lämpimästi tervetuloa mukaan!

Lisätietoa: sarianne.nordberg(a)hnmky.fi, kamppailu-urheilun kehittäjä, HNMKY

nro2netti2019