Pakilan päiväleirit 2018

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskuksessa (Palosuontie 4)

Suositut Pakilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY:n toimintakeskuksen sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan ja leikkien lisäksi myös monenlaista muuta hauskaa ohjelmaa, kuten retkiä. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhojen työntekijät. Leirit ovat suunnattu 6-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas ja välipala.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Paikka

Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskus, Palosuontie 4

Leiriajankohdat

Kesäleirit:

Viikko 23 (ma 4.6 -pe 8.6.) (TÄYNNÄ)

Viikko 24 (ma 11.6.-pe 15.6.) (TÄYNNÄ)

Viikko 25 (ma 18.6.-to 21.6.) (TÄYNNÄ!)

Täynnä oleville leireille voi ilmoittautua varasijalle sähköpostitse pakila(a)hnmky.fi

Hyvien kulkuyhteyksien päässä olevalla Kaisaniemen päiväleireillä on vielä tilaa!

Hinta:

Viikko 23, 24: 110 euroa

Viikko 25: 95 euroa

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

KESÄLEIRIEN ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

Huom! Viikojen 23, 24 ja 25 leirit on toistaiseksi täynnä.

Korisleirien ilmoittautumiseen tästä

 

Ilmoittautumisesta lähtee heti sähköpostivarmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, ilmoittauduthan uudestaan.

Lisätietoja

Lisätietoja leiristä saat Pakilan toimintakeskukselta, Anna Järvimäeltä (anna.jarvimaki(a)hnmky.fi/ pakila(a)hnmky.fi/ 050-464 4795)

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

Laskutus- ja peruutusehdot

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (eve.niemela(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.
Kesäleirien ilmoittautumisen voit perua maksutta 31.3. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.  Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.