Pakilan päiväleirit 2018

Päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskuksessa (Palosuontie 4)

Suositut Pakilan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin ulkona sekä Helsingin NMKY:n toimintakeskuksen sisätiloissa. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan ja leikkien lisäksi myös monenlaista muuta hauskaa ohjelmaa, kuten retkiä. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n iltapäiväkerhojen työntekijät. Leirit ovat suunnattu 6-10 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-16 ja päivän aikana leiriläisille on tarjolla lounas ja välipala.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Paikka

Helsingin NMKY:n Pakilan toimintakeskus, Palosuontie 4

Leiriajankohdat

Talvileiri:

viikko 8 (ma 19.2.-pe 23.2.)

Kesäleirit:

Viikko 23 (ma 4.6 -pe 8.6.) (TÄYNNÄ)

Viikko 24 (ma 11.6.-pe 15.6.) (TÄYNNÄ)

Viikko 25 (ma 18.6.-to 21.6.) (LÄHES TÄYNNÄ!)

Täynnä oleville leireille voi ilmoittautua varasijalle sähköpostitse pakila(a)hnmky.fi

Hyvien kulkuyhteyksien päässä olevalla Kaisaniemen päiväleireillä on vielä tilaa!

Hinta:

Viikko 8: 90 euroa

Viikko 23, 24: 110 euroa

Viikko 25: 95 euroa

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, välipala, vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

TALVILEIRIN ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

KESÄLEIRIEN ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

Korisleirien ilmoittautumiseen tästä

Huom! Viikojen 23 ja 24 leirit on toistaiseksi täynnä. Mikäli ilmoittaudut viikon 23 leirille ma 15.1. klo 22 jälkeen ja viikon 24 leirille la 20.1. klo 12 jälkeen, on kyseessä varasijalle ilmoittautuminen ja olemme yhteydessä, mikäli leiripaikkoja vapautuu.

Ilmoittautumisesta lähtee heti sähköpostivarmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, ilmoittauduthan uudestaan.

Lisätietoja

Lisätietoja leiristä saat Pakilan toimintakeskukselta, Anna Järvimäeltä (anna.jarvimaki(a)hnmky.fi/ pakila(a)hnmky.fi/ 050-464 4795)

Yleisiin leirikäytänteisiimme voit tutustua täältä.

Laskutus- ja peruutusehdot

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (eve.niemela(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.
Talvilomaleirin ilmoittautumisen voi perua maksutta 22.1. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Kesäleirien ilmoittautumisen voit perua maksutta 31.3. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.  Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.