Harjoitusmaksut ja ilmoittautuminen

Kokeile taekwondoa ja kuntonyrkkeilyä kaksi viikkoa ilmaiseksi! ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

Taekwondon ja kuntonyrkkeilyn harjoitusmaksu peritään kaikilta ryhmiin osallistuvilta harjoittelijoilta. Laskutamme harjoitukset kolmen kuukauden jaksossa. Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum-liikuntasetelit.

Harjoitusmaksu on 30 euroa/kk kerran viikossa harjoittelevalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harjoittelevalle.

Kaksi ensimmäistä viikkoa on ilmainen kokeilujakso, jona aikana ilmoittautumisen voi peruuttaa lopettamislomakkeella. Harjoitusmaksun lisäksi maksetaan vuosittain 40 euron jäsenmaksu.

Uudet harrastajat tekevät ryhmävalinnan ilmoittautumisen yhteydessä. Valintaa on mahdollista muuttaa, esim. kerran viikossa harrastava voi siirtyä harrastamaan useamman kerran viikossa ja päinvastoin. Muutoksesta tulee aina sopia etukäteen kamppailu-urheilun koordinaattorin (Sarianne Nordberg) kanssa. Muutosta ei voi tehdä takautuvasti.

Maksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea eli hinnanalennusta. Tukihakemukset käsitellään aina luottamuksellisesti.

Käytössämme on lisäksi perhealennus 15% perheen toisesta harrastajasta alkaen ja 25% perheen 4. harrastajasta alkaen.

Taekwondon ensimmäinen vyökoe järjestetään noin 3-5 kk kuluessa säännöllisen harjoittelun aloittamisesta. Vyökoemaksu ja lajiliiton passi (yht. 50 euroa) laskutetaan erikseen. Maksu sisältää vyökokeen, harjoitusvyön sekä passin.

Kokeile taekwondoa ja kuntonyrkkeilyä kaksi viikkoa ilmaiseksi: ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

Harjoitusvuorot:
Kaikkien ryhmien harjoitusvuorot näkyvät tästä linkistä.

Lisätietoja:
Sarianne Nordberg
Kamppailu-urheilun lajikoordinaattori
+358505688849
sarianne.nordberg(a)hnmky.fi

Helsingin NMKY pidättää oikeudet aikataulumuutoksiin.