Harjoitusmaksut ja ilmoittautuminen

Kokeile taekwondoa, kuntonyrkkeilyä, crosstrainingia, nyrkkeilyä ja/tai trikkaustaekwondoa kaksi viikkoa ilmaiseksi! ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

 

Taekwondon, kuntonyrkkeilyn, trikkaustaekwondo-, crosstraining- ja nyrkkeily-ryhmien toimintamaksu peritään kaikilta ryhmiin osallistuvilta harjoittelijoilta.

Laskutamme harjoitukset kolmen kuukauden jaksossa. Meillä käy maksuvälineenä myös Smartum-liikuntasetelit.

Harjoitusmaksu on 30 euroa/kk kerran viikossa harjoittelevalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harjoittelevalle.

Kaksi ensimmäistä viikkoa on ilmainen kokeilujakso, jona aikana ilmoittautumisen voi peruuttaa lopettamislomakkeella.

Harjoitusmaksun lisäksi maksetaan vuosittain 40 euron jäsenmaksu.

Uudet harrastajat tekevät ryhmävalinnan ilmoittautumisen yhteydessä. Valintaa on mahdollista  muuttaa, esim. kerran viikossa harrastava voi siirtyä harrastamaan useamman kerran viikossa ja päinvastoin. Muutoksesta tulee aina sopia etukäteen kamppailu-urheilun koordinaattorin kanssa.  Muutosta ei voi tehdä takautuvasti.

Maksuihin on mahdollista hakea taloudellista tukea eli hinnanalennusta. Tukihakemukset käsitellään aina luottamuksellisesti.

Käytössämme on lisäksi perhealennus 15% perheen toisesta harrastajasta alkaen ja 25% perheen 4. harrastajasta alkaen.

Taekwondon ensimmäinen vyökoe järjestetään noin 3-5 kk kuluessa säännöllisen harjoittelun aloittamisesta. Vyökoemaksu ja lajiliiton passi (yht. 50 euroa) laskutetaan erikseen. Maksu sisältää  vyökokeen, harjoitusvyön sekä passin.

 

Kokeile taekwondoa, kuntonyrkkeilyä, crosstrainingia, nyrkkeilyä ja/tai trikkaustaekwondoa kaksi viikkoa ilmaiseksi! ILMOITTAUDU TÄSTÄ.

 

Harjoitusvuorot:
Kaikkien ryhmien harjoitusvuorot näkyvät tästä linkistä.

 

Lisätietoja:
Sarianne Nordberg
Kamppailu-urheilun lajikoordinaattori
+358505688849
sarianne.nordberg(a)hnmky.fi

Helsingin NMKY pidättää oikeudet aikataulumuutoksiin.