Koripallo

aloitakoris vapaat heittelyvuorot

 

 

Ajankohtaista

 

U16-tytöille voitto ja tappio, U16-pojille harmittava tappio Forssassa

U16-ikäisten tyttöjen valtakunnalliset sarjat jatkuivat viikonloppuna. HNMKY 1 pelasi kotonaan Tapiolan Honkaa vastaan, HNMKY 2 pelasi vierasottelun Orimattilan Jymyä vastaan. HNMKY 1 nappasi voiton kotisalissaan 101-77 ja HNMKY 2 pelasi tiukan ottelun häviten kuitenkin kolmella pisteellä (55-52).

u16tytötvshonka

(kuva Harri Vallila)

Lue lisää...

U19-SM-sarjat käyntiin tytöissä ja pojissa

Helsingin NMKY:n U19 pojat vierailivat lauantaina SM-sarjan avausottelussa Kouvolassa. Ottelu oli vierasjoukkueelta pääosin mollivoittoinen, Kouvot pääsi ottelun ensimmäisellä puoliajalla todelliseen hurmokseen Namikan puolustuspelaamisen ollessa luvattoman vaisua.

markusu19p

(kuva Harri Vallila)

Lue lisää...


Miehet voitokkaina vieraissa, Naisille tappio kotiavauksesta.

Helsingin NMKY:n Miesten joukkueen kausi jatkui sunnuntaina Hyvinkäällä. Joukkueella oli edellisviikon pelistä voitto alla ja hyvän pelivireen edellisessä ottelussa löytänyt joukkue jatkoi siitä mihin jäi Malmilla. Ottelu oli vierasjoukkue HNMKY:n näpeissä alussa asti ja ensimmäinen neljännes päättyi 16-22.

jyrihyvinkää

Jyri Eboreime oli oivalla pelipäällä sunnuntaina (kuva Harri Vallila)

Lue lisää...

U16-ikäisten valtakunnalliset sarjat käyntiin viikonloppuna

U16-tytöt aloittivat valtakunnalliset sarjansa sunnuntaina. HNMKY 1 pelasi ottelunsa EBT:tä vastaan Espoossa ja HNMKY 2 omansa Malmin Palloiluhallilla Kouvolan Kouvoja vastaan. HNMKY 1 oli oivalla pelipäällä ja voitti ottelunsa 54-103 ja HNMKY 2 joutui tiukan taistelun jälkeen taipumaan Kouvoille 58-69.

 

U16-tytöt avasivat viikonloppuna valtakunnalliset sarjapelinsä (kuva Jaakko Köninki)

U16-tytöt avasivat viikonloppuna valtakunnalliset sarjapelinsä (kuva Jaakko Köninki)

Lue lisää...

Miehet voitokkaina kotiavauksessaan

Miesten edustusjoukkue jatkoi taivaltaan I-divisioona B:ssä sunnuntaina, kun Äänekosken Huima saapui Malmin Palloiluhallille. Ottelu oli Äänekoskelle sarjan ensimmäinen ja HNMKY:lle kyseessä oli kauden kotiavaus. Pelin ensimmäinen neljännes oli selvää rytmin hakemista molemmilta joukkueilta ja ensimmäinen neljännes mentiin tasaissa tunnelmissa (16-16).

 

 

Sakari Laakso oli oivalla pelipäällä sunnuntaina (kuva Harri Vallila)

Sakari Laakso oli oivalla pelipäällä sunnuntaina (kuva Harri Vallila)

Lue lisää...