Koripallo

twitter (1)fb

Ikäkausijoukkueet Toimintaan ilmoittautuminen

FUN joukkueet Toimintaan ilmoittautuminen

Maksuttomien koriskurssien lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä!

HNMKY järjestää koriksen talvilomaleirin 20.-24.2.2017 2005-2010 syntyneille junioreille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä!

 

 

Ajankohtaista

 

A -tytöt kohenteli sarjasijoutustaan.

HNMKY:n A -tytöt saivat SM -sarjan toiseksi viimeisessä ottelussa vieraaksi Peli-Karhut Kotkasta. Kotijoukkueella on vielä peleissä panoksena runkosarjan kolmassija, joten voittoa lähdettiin hakemaan. Peli-karhujen naisten joukkue oli ottanut A -tyttöjen mukaan peliinsä, joten MPH:lle he eivät saaneet mukaan täyttä kokoonpanoa. Namikan alku oli sähäkkä ja laadukas levypallopeli sekä onnistunut puolustus vei kotijoukkueen johtoon neljässä minuutissa 15-4. Peka pääsi pikkuhiljaa rytmiin ja Namika taisi hieman tuudittautua hyvään alkuun, näin vierailijat nousivat toisessa erässä iholle. Puoliajalle lähdettiin kotijoukkueen niukassa neljän pisteen johdossa 41-37. Toisella puoliajalla HNMKY:n heitto rupesi uppoamaan paremmin, puolustuspeli tiivistyi, myös levypallopeli parani huomattavasti. Ero kasvoi tasaisesti läpi kolmannen ja neljännen erän. Ottelun loppulukemat olivat 81 – 56 HNMKY:lle. HNMKY on nyt vahvasti kiinni runkosarjan kolmannessa sijassa, Pyrinnön tulee voittaa kummatkin jäljellä olevat pelit ja HNMKY:n hävitä viimeinen peli Catzille, jotta he voivat ohittaa Namikan.

Lue lisää...

C-tytöillä ja C-pojilla SM-turnaukset viikonloppuna.

C-tyttöjen valmentaja Tuure Takala raportoi tapahtumia Jyväskylästä seuraavasti: "HNMKY White pelasi lauantaina 18.3 toiseksi viimeisen sm-turnauksensa Jyväskylässä. Lauantai aamun ensimmäisessä pelissä vastaan asettui kotijoukkue Hurmio. Ensimmäisessä erässä kotijoukkue pelasi hyvin ja sai painostettua meitä muutamiin helppoihin menetyksiin. Toisessa erässä päästiin jo peliin mukaan ja oma peli alkoi rullaamaan, puoliajalla hienoinen 24-35 johto. Kolmannessa erässä tapahtui todella suuri tasonnosto. Puolustuksen intensiteetti nousi huomattavasti ja viimeinenkin jännityksen hiven oli kadoksissa. Onnistumisia tuli laajalla rintamalla ja moni pelaaja pääsi kaksinumeroisiin pisteisiin. Lopputuloksena vakuuttava 44-87 voitto. Iltapäivän ottelussa vastaan asettui Honka. Kumpikaan joukkue ei ollut vielä hävinnyt otteluakaan sarjassa, joten luvassa oli tiukkaa kamppailua. Peli alkoi tahmeasti molemmilta joukkueilta. Puolustus oli hyvää molemmissa päissä ja maalien teko oli vaikeaa. Hongan prässi toimi toisessa erässä välillä hyvin ja sen avulla puoliajalla tilanne Hongalle 22-39. Hongan puolustuksen intensiteetti oli todella korkealla ja riistoista he pystyivät viimeistelemään todella hyvin. Oma peli alkoi puoliajan jälkeen helpottamaan ja pelissä tuli monia hyviä jaksoja, joissa pystyimme pitämään vastustajan kurissa ja suorittamaan omaa hyökkäystä. Honka oli lopulta vahvempi numeroin 58-91. Lauantaista jäi käteen hyvät kaksi ottelua. Molemmissa peleissä nähtiin kehitystä läpi ottelun ja onnistumisia tuli monelta suunnalta. Seuraavaksi takasisin harjoitusten pariin ja katse kohti viimeistä sm-turnausta. HOS!". 
16593875_1597524873595187_1156545476_o
C-tytöillä on edessä vielä yksi sm-turnaus keväällä.
Lue lisää...

B-tytöt voitokkaina Kouvolassa.

B-tytöt pelasivat sunnuntaina SM-sarjassa Kouvolan Kouvoja vastaan legendaarisella Mansikka-ahon kentällä. Ottelusta oli tavoitteena saada voitto, jotta pudotuspelihaaveet pysyisivät elossa. Ottelussa edettiin tasaisissa merkeissä ja kovaa puolustusta harjottaneiden joukkuen välille ei tuntunut syntyvän eroa. Puoliajalle siirryttiin vain kahden pisteen vierasjohdossa tilanteessa 34-36. Vierasjoukkueen peli naksahti toisella puoliskolla kasaan ja vahvan neljännen neljänneksen(11-19) turvin pisteet matkasivat Manskarilta Helsinkiin. Loppunumerot taululla päätössummerin soidessa 61-73.

Lue lisää...

C-tytöillä opettavainen matka Turkuun.

 

C-tyttöjen valmentaja Karri Kallela tiivisti sunnuntain turnauksen seuraavasti: "HNMKY Black matkasi Turkuun sunnuntaina 12.3 pelaamaan kahta sm-sarjaottelua. Aamuottelussa vastaan asettui Turun Riento. Läpi ottelun Riento oli vahva monella osa-alueelle. Heidän juoksupelinsä, pallon liike, liikkuminen ilman palloa sekä viimeistelynsä olivat korkealla tasolla. Pystyimme kuitenkin ensimmäisen puoliajan jälkeen parantamaan puolustukseen palaamista ja pelirohkeutta jolloin peli näytti paremmalta ja paremmalta pelin edetessä. Monet pelaajat saivat onnistumisia toisen puoliajan aikana.

Lue lisää...

A-tytöt varmistivat välieräpaikan, A-pojille komea vierasvoitto.

Helsingin NMKY:n A -tytöt lähtivät lauantaina SM -sarjassa Espoonlahteen EBT:n vieraaksi. Namikalla oli mahdollisuus voitolla varmistaa paikka playoffeihin. Alusta alkaen ottelu oli tasaista vääntö, Namikan ollessa koko ajan karvan verran niskanpäällä. Vierasjoukkueen joukkuepuolustus toimi läpi ottelun vähintäänkin kohtuullisesti, vielä kuitenkin 1-1 puolustus ja palloskriinin puolustus oli tällä kertaa liian passiivista. Ottelun toisessa erässä Namika rupesi laittamaan palloa paremmalla prosentilla koriin ja ero kasvoi puoliajaksi 11 pisteeseen. Toinen puoliaika pelattiin enemmän tai vähemmän tasaisissa merkeissä, Namikan pikkuhiljaa venyttäen eroa. Lopputulos 52 – 74 HNMKY:lle ja paikka pleijareihin on varma. Vielä viimeisellä kahdella kierroksella on panosta, kun Namika pyrkii säilyttämään tämän hetkisen kolmannen sijan sarjataulukossa. Tervetuloa kannustamaan tämän viikon lauantaina klo 11.30 Malmin palloiluhallille, kun vastaan asettuu Peli-Karhut Kotkasta.

Lue lisää...