Koripallo

twitter (1)fb

Ikäkausijoukkueet Toimintaan ilmoittautuminen

FUN joukkueet Toimintaan ilmoittautuminen

HNMKY järjestää koriksen talvilomaleirin 20.-24.2.2017 2005-2010 syntyneille junioreille. Lisätiedot ja ilmoittautuminen täältä!

 

 

Ajankohtaista

 

Naisille tärkeä kotivoitto, Miehille tappio tuliasiksi Kaarinasta.

HNMKY:n naiset raapivat tärkeän kotivoiton Tampereen Pyrinnöstä naisten 1-divisioonassa. Naiset olivat hyvällä energialla liikenteessä ja voitto jäi Malmille kotijoukkueen haaviin 78-45. Kommentteja ja täyden raportin voit lukea alta löytyvästä linkistä.

Lue lisää...

A-tytöt yhä voittamattomia kotisalissaan.

Namikan A -tytöt aloittivat runkosarjan toisen kierroksen kotonaan BC Nokiaa vastaan. Sarjan avauspelissä lokakuussa Nokia voitti Namikan kuudella pisteellä, nyt kotijoukkueella oli mahdollisuus voitolla säilyttää paikka neljän joukossa sekä kasvattaa etumatkaa BC Nokiaan sarjataulukossa.

Lue lisää...

B-tytöt voittoon kotona, B-pojat ryöstöretkellä Somerolla.

B-tytöt pelasivat sunnuntaina kotisalissaan paikallisvastustaja Helmeä vastaan. Joukkue oli latautunut hyvin puolustuspäässä ja Helmi oli sunnuntaina täysin vastaantulijan roolissa kun B-tytöt juoksivat 87-54 voittoon. Merkittäviä tilastoja voiton kannalta oli jälleen kerran pitkin kautta parantunut levypallopeli. Namikalla oli peräti 35 hyökkäyslevypalloa ja 71 levypalloa kokonaisuudessaan, kun taas vastustajalla oli kokonaisuudessa 48 levypalloa.
B-tyttöjen päävalmentaja Teijo Sandvik kommentoi ottelua seuraavin sanoin: "Painotimme puolustuspelaamista, siirtymähyökkäyspelaamista sekä hyökkäyslevypalloihin menemistä paikallisotteluun lähdettäessä. Onnistuimme tavoitteissamme hienosti. Puolustimme tiiviisti, pidimme tempoa ja haimme peräti 35 hyökkäyslevypalloa.
Kaikki 12 pelaajaa ansaitsee tunnustuksen puolustuksesta. Jokainen pelaaja taisteli irtopalloista ja sai merkinnän levypallotilastoihin. Hieno peli!
Seuraavalla kierroksella vieraskentällä vastaan asettuu Tapiolan Honka 1. Luvassa on jälleen hieno kamppailu"!
Lue lisää...