Kontulan päiväleirit 2018

Joululoman ja talviloman päiväleirit tarjoavat mukavaa tekemistä ala-asteikäisille koululaisille Kontulan ala-asteella!

Kontulan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikkojen ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Paikka

Kontulan ala-aste, Rintinpolku 4

Leiriajankohdat

Joululomaleiri viikko 1: ti 2.1.-pe 5.1.2018 klo 9-15

Talvileiri viikko 8: ma 19.2.-pe 23.2. klo 9-15

tulossa kesällä 2018: kesäleirit vk 23, 24, 25, 31

Hinta:

Joululomaleiri (viikko 1): 50 euroa (laskutetaan tammikuussa)

Talvileiri (viikko 8): 60 euroa

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, vakuutus

Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen tapahtuu sähköisellä ilmoittautumislomakkeella ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

ILMOITTAUTUMISEEN TÄSTÄ

Ilmoittautumisesta lähtee heti sähköpostivarmistusviesti ilmoittautumisen yhteydessä annettuun sähköpostiosoitteeseen. Mikäli et jostain syystä saanut viestiä, ilmoittauduthan uudestaan.

Lisätietoja

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä.  Leiristä saat lisätietoa myös Helsingin NMKY:n Kontulan iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä Eve Niemelältä (eve.niemela@hnmky.fi)

Laskutus- ja peruutusehdot

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group. HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (eve.niemela(a)hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen.
Joululomaleirin ilmoittautumisen voi perua maksutta 4.12. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.  Talvilomaleirin ilmoittautumisen voi perua maksutta 22.1. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova. Maksuttoman peruutusajan jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.