Kontulan päiväleirit 2017

Kontulan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-11 -vuotiaille koululaisille. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Paikka

Kontulan ala-aste, Rintinpolku 4

Leiriajankohdat

Syyslomaleiri viikko 42: ma 16.10.-pe 20.10. klo 9-15

Hinta:

Syyslomaleirin hinta 60€

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, vakuutus

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLTÄ . Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä.  Leiristä saat Helsingin NMKY:n Kontulan iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä Eve Niemelältä (eve.niemela@hnmky.fi)

Laskutus- ja peruutusehdot

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group.
HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (eve.niemela@hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen. Leiripaikan voi perua maksutta 25.9. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.  Tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.