Kontulan päiväleirit 2017

Kontulan toiminnalliset päiväleirit sisältävät monipuolista tekemistä niin sisällä kuin ulkonakin. Leiriviikon ohjelmaan kuuluu liikunnan, ulkoilun, pelien ja leikkien lisäksi kaikenlaista kivaa leiriohjelmaa, kuten retkiä ja askartelua. Leirien vastuuohjaajina toimivat Helsingin NMKY:n työntekijät. Leirit ovat suunnattu 7-11 -vuotiaille, mutta myös vanhemmat lapset ovat tervetulleita. Päivittäinen toiminta-aika on klo 9-15 ja siihen sisältyy lounas.

Leiriläisen voi ilmoittaa mukaan useammalle leirille.Leiripaikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Leiri toteutuu mikäli leirillä on vähintään 10 ilmoittautunutta.

Paikka

Kontulan ala-aste, Rintinpolku 4

Leiriajankohdat

viikko 23: ma 5.6.-pe 9.6. Ilmoittautuminen päättynyt!

viikko 24: ma 12.6.-pe 16.6.

viikko 25: ma 19.6.-to 22.6.

viikko 31: ma 31.7.-pe 4.8.

viikko 32: ma 7.8.- ke 9.8. PERUTTU!

Hinta:

vk 23: hinta 60€

vk 24: hinta 60€

vk 25: hinta 48€

vk 31: hinta 60€

sis. ohjattu ohjelma ja materiaalit, lounas, vakuutus

Ilmoittautuminen

ILMOITTAUTUMINEN TÄÄLTÄ . Paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä.

Lisätietoja

Lisätietoja yleisesti leireistämme löydät täältä.  leiristä saat Helsingin NMKY:n Kontulan iltapäiväkerhon ohjaajilta sekä Eve Niemelältä (eve.niemela@hnmky.fi)

Laskutus- ja peruutusehdot

Leirilasku lähetetään erikseen sähköpostitse. Laskun maksuaika on kaksi viikkoa, jonka jälkeen lähetämme muistutuksen laskusta. Tämän jälkeen maksuhuomautuksen ja perinnän hoitaa Duetto Group.
HUOM! Laskun maksamattajättäminen ei tarkoita leirin perumista, vaan leiri tulee perua sähköpostitse (eve.niemela@hnmky.fi). Maksuaikaa voi pidentää ottamalla yhteyttä laskutukseen. Leiripaikan voi perua maksutta 14.4. mennessä, tämän jälkeen ilmoittautuminen on sitova.  Tämän jälkeen tulevissa peruutuksissa leirimaksu palautetaan vain lääkärintodistusta vastaan. Laskun maksamatta jättäminen ei riitä peruutukseksi.