Yökoriksen sielu, Olsi Marko, on Vuoden helsinkiläisvalmentaja!

Olsi 2Olsi 1

Yläkuvassa Olsi yhdessä kaikkien palkittujen kanssa takana toinen oikealla  ja alhaalla takarivissä oikealla.

 

Helsingin NMKY:n Yökoriksen sielu ja monipuolinen namikavaikuttaja, Olsi Marko, valittiin eilen 12.6. Helsinki päivän konsertin yhteydessä olleessa palkintogaalassa Vuoden helsinkiläisvalmentajaksi.

Olsilla on Helsingin NMKY:ssä monipuolinen valmentajan ja kehittäjän profiili. Hän on ollut kehittämässä  Yökorista sekä omalla persoonallaan yhdistämässä toimijoita. Olsi on edistänyt matalan kynnyksen harrastustoimintaan ja toiminut partnerina Unified koriksessa. Valmentajana Olsi on toiminut Helsingin NMKY:n FUN koripallojoukkueissa ja kilpakoriksessa mm. A ja C – poikien valmennustiimissä. Olsi Marko on ollut edistämässä 3×3 koripalloa, joka hyväksyttiin uudeksi olympialajiksi hiljattain. YMCA Finlandin Libanon projektissa Yökoripallolla on merkittävä rooli paikallisen NMKY:n kanssa tehtävässä yhteistyössä.

Yökoripallon toiminnan kasvu on ollut häikäisevää: viidessä vuodessa toiminta on kasvanut 2000 vuosittaisesta kävijästä  20 000 vuosittaiseen kävijään (2016). Olsilla on kaikessa työssään on kasvatuksellinen ja namikalainen ote lasten, nuorten ja aikuisten kanssa toimiessaan.

Helsingin NMKY ylpeänä onnittelee!

 

Linkki viralliseen uutiseen:

https://www.hel.fi/uutiset/fi/kulttuurin-ja-vapaa-ajan-toimiala/kolmiloikkaaja-kristiina-makela-on-vuoden-helsinkilaisurheilija