Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily_huippuhetki1

Helsingin NMKY:ssä voit harrastaa kuntonyrkkeilyä Malmin palloiluhallin alakerrassa, Pakilan toimintakeskuksessa sekä keskustassa hotelli Arthurilla ja Käpylän peruskoululla.

Harjoitukset:
ma klo 17.45-18.45 keskusta (Käpylän ala-aste)
ma klo 19.30-20.30 Pakila
ti klo 19.30-20.30 Malmi
to klo 16.30-17.30 keskusta (hotelli Arthur)
to klo 19-20 Malmi

Useamman kerran viikossa kuntonyrkkeilyyn osallistuva voi käydä myös taekwondoharjoituksissa samaan hintaan. Mukaan kuntonyrkkeilyyn voit tulla ilman aiempaa kokemusta. Kuntonyrkkeily on tehokas ja hauska tapa kuntoilla käyttäen nyrkkeilytekniikoita ja harjoitteita turvallisissa olosuhteissa. Tunneilla kunto kasvaa ja motoriset taidot kehittyvät. Opit myös lyömään teknisesti oikein. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelyistä, tekniikkaharjoittelusta parin kanssa ja itsenäisesti sekä lihaskuntoliikkeistä.

Harjoituksiin sopii sisäliikuntavaatteet. Kuntonyrkkeilyharjoituksiin suositellaan hankittavaksi omat nyrkkeilyhanskat, mutta seuralla on myös joitakin lainahanskoja lajia kokeileville.

Harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille. Alaikäraja on 12 vuotta, yläikärajaa ei ole. Oli tavoitteesi sitten lyödä oikein, tiputtaa painoa tai saada istumatyössä kipeytyneet hartia- ja niskalihakset auki niin olet tervetullut mukaan!

Kuntonyrkkeily maksaa 30 euroa/kk kerran viikossa harjoittelevalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harjoittelevalle. Lisäksi vuosittain maksetaan 40 euron jäsenmaksu.

 

Ilmoittautuminen:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

Harjoitusvuorot:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

 

Lisätiedot:
Elmer Nordberg
Kamppailu-urheilun lajikoordinaattori
elmer.nordberg(at)hnmky.fi