Kuntonyrkkeily

Helsingin NMKY:ssä voit harrastaa kuntonyrkkeilyä kahdessa toimipisteessä: Malmin palloiluhallin alakerrassa sekä keskustassa Grundskolan Norsen liikuntasalissa.

Mukaan kuntonyrkkeilyyn voit tulla ilman aiempaa kokemusta. Kuntonyrkkeily on tehokas ja hauska tapa kuntoilla käyttäen nyrkkeilytekniikoita ja harjoitteita turvallisissa olosuhteissa. Tunneilla kunto kasvaa ja motoriset taidot kehittyvät. Opit myös lyömään teknisesti oikein. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelyistä, tekniikkaharjoittelusta parin kanssa ja itsenäisesti sekä lihaskuntoliikkeistä.

Harjoituksiin sopii sisäliikuntavaatteet.

Kuntonyrkkeilyharjoituksiin suositellaan hankittavaksi omat nyrkkeilyhanskat, mutta seuralla on myös joitakin lainahanskoja lajia kokeileville.

Harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille. Alaikäraja on 12 vuotta, yläikärajaa ei ole. Oli tavoitteesi sitten lyödä oikein, tiputtaa painoa tai saada istumatyössä kipeytyneet hartia- ja niskalihakset auki niin olet tervetullut mukaan!

Kuntonyrkkeily maksaa 30 euroa/kk kerran viikossa harjoittelevalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harjoittelevalle. Useamman kerran viikossa harjoitteleva voi osallistua myös taekwondotunneille, nyrkkeilytunnille sekä crosstraining-harjoituksiin.

 

Ilmoittautuminen:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

 

Harjoitusvuorot:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

 

Lisätiedot:
Sarianne Nordberg
Kamppailu-urheilun lajikoordinaattori
+358505688849
sarianne.nordberg(at)hnmky.fi