Kuntonyrkkeily

Kuntonyrkkeily_huippuhetki1

Helsingin NMKY:ssä voit harrastaa kuntonyrkkeilyä kolmessa toimipisteessä: Malmin palloiluhallin alakerrassa, keskustassa Grundskolan Norsen liikuntasalissa sekä Pakilan toimintakeskuksessa.

Harjoitukset:
Ma klo 19.15-20.15 Pakila
Ti klo 19-20 Malmi (20-20.30 edistyneiden jatkotreeni)
Ke klo 17-18 keskusta, Grundskolan Norsen
To klo 17-18 nyrkkeily Malmi
To klo 18-19 edistyneet Malmi
Lisäksi taekwondoharjoituksia ja ma klo 19-20 crosstraining Malmi.

Mukaan kuntonyrkkeilyyn voit tulla ilman aiempaa kokemusta. Kuntonyrkkeily on tehokas ja hauska tapa kuntoilla käyttäen nyrkkeilytekniikoita ja harjoitteita turvallisissa olosuhteissa. Tunneilla kunto kasvaa ja motoriset taidot kehittyvät. Opit myös lyömään teknisesti oikein. Harjoitukset koostuvat alkulämmittelyistä, tekniikkaharjoittelusta parin kanssa ja itsenäisesti sekä lihaskuntoliikkeistä.

Harjoituksiin sopii sisäliikuntavaatteet. Kuntonyrkkeilyharjoituksiin suositellaan hankittavaksi omat nyrkkeilyhanskat, mutta seuralla on myös joitakin lainahanskoja lajia kokeileville.

Harjoitukset sopivat kaikenkuntoisille. Alaikäraja on 12 vuotta, yläikärajaa ei ole. Oli tavoitteesi sitten lyödä oikein, tiputtaa painoa tai saada istumatyössä kipeytyneet hartia- ja niskalihakset auki niin olet tervetullut mukaan!

Kuntonyrkkeily maksaa 30 euroa/kk kerran viikossa harjoittelevalle ja 40 euroa/kk useamman kerran viikossa harjoittelevalle. Useamman kerran viikossa harjoitteleva voi osallistua myös taekwondotunneille, nyrkkeilytunnille sekä crosstraining-harjoituksiin.

 

Ilmoittautuminen:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/toimintaan-osallistuminen/

 

Harjoitusvuorot:
http://www.hnmky.fi/urheilu/taekwondo/harjoitusvuorot/

 

Lisätiedot:
Sarianne Nordberg
Kamppailu-urheilun lajikoordinaattori
+358505688849
sarianne.nordberg(at)hnmky.fi

kuntonyrkkeilyPAKILA